058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij met behulp van innovatieve techniek invloed hebben op het schoner maken van de wereld? En wil jij werken bij een revolutionair bedrijf dat streeft naar verschoning van de wereld en verbetering van de volksgezondheid? En wil jij als talentvolle engineer verantwoordelijk zijn voor het engineeringsproces en daarnaast internationale klanten bezoeken? Dan is Part Techniek in verband met de vacature van E&I Engineer op zoek naar jou!


Organisatie

De vooruitstrevende techniek van onze opdrachtgever zorgt ervoor dat afvalwater wordt omgezet in biogas. Deze techniek vindt zijn toepassing wereldwijd vooral in de papier-, food- en chemische industrie. Wil jij graag impact hebben op de vervuiling van de aarde en daarmee de volksgezondheid en werken bij een internationaal bedrijf met Friese no-nonsense-mentaliteit? Dit is je kans!


Functie

Als electrical engineer ben je (mede) verantwoordelijk voor het complete engineerings proces en besturing van machines voor waterzuiveringsinstallaties. Hierin zorg je voor ontwerp- en aansturing van externe bedrijven, met name software en productie. Je bent onderdeel van het projectteam en zal ook internationale klanten bezoeken voor project overleggen of het in bedrijf stellen van full-scale installaties.


Naast deze verantwoordelijkheden draag je zorg voor innovatie voorstellen en je vindt het leuk om je zelf continue te ontwikkelen en te verbeteren. Voor projecten voer je inhoudelijk overleg met leveranciers, lever je assistentie bij inkoopprocedures, doe je controles op kwaliteit zoals geleverd door leveranciers.


Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau met afgeronde elektrotechnische studie;
 • Kennis van PLC-techniek is een pré;
 • Je bent net afgestudeerd of je hebt maximaal 10 jaar werkervaring;
 • Bezit van meet & regeltechniek en ICT vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Je bent bereid tot internationaal reizen.


Aanbod

 • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond;
 • De mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door diverse training- en opleidingsmogelijkheden te bieden;
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘E&I Engineer’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig?Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.