058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Mag jij graag ontwerpen opzetten en uitwerken met bijbehorende berekeningen ten behoeve van specifieke elektrotechnische installaties van diverse projecten en ben je op zoek naar een leuke, groeiend bedrijf met een uitdagende functie? PART Techniek is op zoek naar een Electrical Engineer.

Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is nog maar een aantal jaren actief, maar maakt een snelle groei door. Ze leveren complete elektrische installaties in de industrie. Er wordt gewerkt met bekende internationale partijen en ze zijn enthousiast aan het bouwen aan de toekomst.


Functie

Als Electrical Engineer ben je de spil tussen opdracht en uitvoering en lever je een belangrijke bijdrage aan de projectresultaten. Je maakt de elektrotechnische berekeningen en werkt tekeningen en materiaalspecificaties uit in SEE Electrical. Het opzetten en uitwerken van ontwerpen met bijbehorende berekeningen ten behoeve van specifieke elektrotechnische installaties van diverse projecten is iets dat je graag doet. Dagelijks maak je elektrische schema’s, maak je berekeningen, controles en analyses m.b.t. de maakbaarheid en kwaliteitsborging en geef je technische ondersteuning aan collega’s op kantoor en in de werkplaats. Ook ontwikkel en beheer je technische dossiers en verricht je diverse administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van bestellingen, calculaties en kosten in het ERP systeem. In overleg met de projectmanagers koop je elektrotechnische onderdelen in.


Functie-eisen

De opdrachtgever van PART Techniek leidt graag mensen op binnen haar organisatie maar heeft wel enkele dingen die ze verwachten:

  • Een afgeronde opleiding richting Electrotechniek/Besturingstechniek;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Kennis en ervaring met het tekenen van elektrische schema’s in SEE Electrical of EPLAN;
  • Goede beheersing van MS-Office; Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
  • Basis kennis van PLC programmeren is een pré.

Buiten ervaring is onze opdrachtgever vooral op zoek naar de juiste aanvulling op het team. Iemand die passie heeft voor techniek en enthousiast wordt van grote technische projecten. Eigenwijs genoeg is om verbetering te bewerkstelligen en het leuk vind om hard te werken. Maar vooral iemand die samen met wil groeien naar een veelbelovende toekomst.


Aanbod

PART Techniek biedt jou een stimulerende, snelgroeiende, dynamische en internationale werkomgeving met mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. De werkomgeving kan worden gekarakteriseerd als informeel, no-nonsense en professioneel. je krijgt de mogelijkheid om je functie professioneel en onafhankelijk uit te voeren met bekwame collega’s. Verder krijg je:

  • Een uitstekend marktconform salaris,
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van Electrical Engineer wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.