058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor Bijlsma Hijs- en Heftechniek te Joure zijn we op zoek naar een Electrical Engineer voor het ontwerpen van elektrotechnische installaties.


Organisatie

Bijlsma Hijs- en Heftechniek BV is één van de toonaangevende kranenbouwers in Nederland. Ze leveren en onderhouden kranen van alle bekende merken. Van lichte-, tot grote hijssystemen. Ook portaalkranen, botenliften (verrijdbaar en kolomzwenkers), maar met name ook specials kunnen worden geleverd. Verkoop, calculatie, engineering, productie en montage wordt allemaal door Bijlsma Hijs- en Heftechniek gedaan.


Functie

Samen met je directe collega electrotechnisch engineer , twee werktuigbouwkundig engineers en twee projectleiders draag je zorg voor het ontwerpen van nieuwe en het aanpassen van bestaande electrotechnische installaties, zodanig dat deze voldoen aan de gestelde eisen en veiligheidsvoorschriften.

Je onderzoekt de mogelijkheden bij de opzet van E en I componenten t.b.v. de sturing, controle en bewaking van de projecten en het uitwerken van e.e.a., zodanig dat ze binnen het vastgestelde budget vallen. Je werkt de gekozen oplossingen uit, opdat de installaties binnen het kader van het projectplan en de begrote kosten alsmede veiligheidsvoorschriften kunnen worden gebouwd. Je stelt voorschriften, instructies en onderhoudsschema’s op, je ondersteunt de fysieke realisatie van de uitgewerkte projecten op electronisch gebied, je geeft vaktechnische aanwijzigingen en instructies aan de projectmonteur electro en je adviseert inzake de toepassing van technische ontwikkelingen in bestaande en nieuwe installaties.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding HTS Electro. Bij voorkeur ervaring in soortgelijk werk. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en je bent ervaren met diverse computerprogramma’s. Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een must. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. Je hebt oog voor het proces en draagt zorg voor een goede uitvoering, je bent bekwaam in het geven van (vaktechnische) aanwijzigingen, instructies en het overdragen van kennis en inzichten. Je bent sociaal- en communicatief vaardig en in staat met opdrachtgevers en andere betrokkenen te communiceren, hen te informeren en eventuele problemen te bespreken.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget;
  • Een contract rechtstreeks via werkgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij Bijlsma Hijs- en Heftechniek om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.