058 833 0001 info@parttechniek.nl

Elektromonteur – Heerenveen

Introductie

Wil jij als Elektromonteur zelfstandig de elektrische (meet)apparatuur in sondeermachines installeren, samenbouwen en testen? Ondersteun je graag de serviceafdeling bij reparatie en onderhoud? En heb je affiniteit met voertuigentechniek? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen is PART Techniek op zoek naar een Elektromonteur.


Functie

  • Je bent binnen een team van specialisten verantwoordelijk voor de samenbouw, het installeren en inbedrijfstellen van besturing- en meetsystemen.
  • Je werkt aan de hand van tekeningen en instructies, onder andere volgens NEN1010/NEN3140.
  • Je repareert en onderhoudt besturing- en meetsystemen zowel in de werkplaats als incidenteel bij de klant.
  • Je stelt reparatie-, service- en testrapporten op.
  • Je bent betrokken bij trainingen aan klanten in binnen- en buitenland.


Functie-eisen

In deze functie is iemand met een praktische en zelfstandige instelling goed op zijn plek. Geen dag is hetzelfde en voor het elektrotechnisch onderdeel zoeken wij flexibiliteit en probleemoplossend vermogen. 


  • Je bezit minimaal een MBO-opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een communicatief vaardig persoon en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
  • Je kunt geconcentreerd en gestructureerd werken.
  • Je bent een collega die in staat is om in de disciplines van je collega’s mee te kunnen denken (bijvoorbeeld op hydraulisch en constructief vlak).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!