058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ga jij bij onze opdrachtgever aan de slag met het zelfstandig installeren, samenbouwen en testen van elektrische (meet)apparatuur in sondeermachines?


Organisatie

AP van den Berg is al 50 jaar internationaal toonaangevend in ontwikkeling en verkoop van uiterst gevoelige meet- en indrukapparatuur voor bodemonderzoek. De systemen zijn vaak een combinatie van mechanische, elektrische en hydraulische componenten en worden aangestuurd door elektronica. Jaarlijks besteden zij meer dan 10% van onze omzet aan innovatie om de voorsprong in de sondeertechniek zowel op land als offshore te vergroten of tenminste te behouden. AP van den Berg werkt voortdurend aan nieuwe vindingen en de praktische toepassing ervan in de meet- en indrukapparatuur. Hierdoor kunnen klanten over de hele wereld hun range aan meetbare parameters uitbreiden, dan wel efficiënter of nauwkeuriger gaan werken.


Functie

De rol van de elektrotechniek is niet meer weg te denken uit de producten of innovaties van onze opdrachtgever. Externe ontwikkelingen op software en hardware gebied, sensoren, de miniaturisering, de opkomst van netwerken, vroeg of laat vinden ze hun weg naar de bestaande of volledig nieuwe producten. Door gebruik te maken van moderne ontwerp- en productietools komt complexere maar onderhoudbare elektronica ook binnen het bereik.


Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren, samenbouwen en testen van elektrische (meet)apparatuur in sondeermachines. Daarnaast ondersteun je de serviceafdeling bij reparatie en onderhoud. De werkzaamheden worden ondersteund door onze werkinstructies en tekeningen. Hierbij dienen de procedures en richtlijnen van het kwaliteitsborgingssysteem te worden gevolgd. Uiteraard heb je affiniteit met voertuigentechniek.


 • Je bent verantwoordelijk voor de samenbouw en installatie van elektrische systemen (bedieningspanelen, besturingskasten en 24VDC systemen);
 • Je repareert en onderhoudt elektrische apparatuur zowel in de werkplaats als incidenteel bij de klant;
 • Je werkt volgens NEN1010/NEN3140, ons kwaliteitssysteem en conform de richtlijnen van het VGWM beleid;
 • Je stelt reparatie-, service- en testrapporten op;
 • Je geeft instructies aan klanten;
 • Je draagt actief bij aan de continue verbetering van onze werkwijze en technieken.


Functie-eisen

 • Je bezit het diploma van een MBO-opleiding niveau 4 in Elektronica of Elektrotechniek;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een communicatief vaardig persoon;
 • Je kunt geconcentreerd en nauwgezet werken op een gestructureerde en ordelijke wijze;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
 • Je bent een collega die in staat is om in de disciplines van je collega’s mee te kunnen denken (bijvoorbeeld op hydraulisch en constructief vlak).


Aanbod

Je werkt in een team van enthousiaste professionals. Onze opdrachtgever geeft de gelegenheid tot het volgen van interne en externe opleidingen en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is belangrijk dat je goed past binnen de bedrijfscultuur, die zich kenmerkt door: trots op werk en bedrijf, respect voor elkaar, samenwerking en blijven leren en aanpassen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.