058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Toe aan een nieuwe stap in jouw carrière binnen de elektrotechniek? Als Elektromonteur bij de opdrachtgever van Part Techniek ben jij verantwoordelijk voor het functioneren van alle procesinstallaties. Kun jij de uitdaging aan?


Functie

Als Elektromonteur ben jij dé specialist binnen jouw vakgebied en zorg je voor een optimaal functioneren van alle procesinstallaties. Zowel door het uitvoeren van (preventief) onderhoud als het oplossen van storingen aan de productie-installaties. Hoewel jij de Wet van Ohm wel kent en je collega’s het werktuigbouwkundige werk oppakken, weerhoudt dit je er niet van om soms ook te ondersteunen met het mechanisch werk.


Hoe ziet je functie er uit in de praktijk? Samen met jouw collega’s start je de dag op. Tijdens de dag-start verdelen jullie de werkzaamheden en gaan vervolgens zelfstandig aan de slag. Vaak begin je met preventief onderhoud, maar ook storingen komen op dat moment regelmatig voor; denk hierbij aan zowel kleine storingen zoals bijvoorbeeld kabelbreuk als grote storingen die het proces direct ondermijnen. Kwaliteit en efficiëntie staan bij jouw werkzaamheden altijd bovenaan. In alle hectiek kan er soms extra werk bij komen, wederom aan jullie om een goede verdeling te maken. Ben je klaar met het werk? Dan rapporteer je je werkzaamheden in Ultimo.


Samen met 4 collega monteurs maken jullie het teammotto waar. Dat betekent dat collega’s voor elkaar klaarstaan. Er heerst een sfeer van vertrouwen en onderlinge vrijheid. Zowel bij de werkindeling, uitvoering van werkzaamheden als bij inbreng van nieuwe ideeën. Er wordt namelijk zeker gerekend op jouw specialistische kennis en kunde bij optimalisatietrajecten/projecten.


Functie-eisen

  • Een elektrotechnische opleiding minimaal MBO4 niveau;
  • Aantoonbare ervaring in een productieomgeving. Bij voorkeur met zowel onderhoud- als storingswerkzaamheden;
  • PLC, ervaring, waarbij ervaring met Siemens een pré is;
  • Je beheerst de Nederlandse taal. Kennis van de Engelse taal geldt hierbij als pré;
  • Je bent bereid om mee te draaien in een consignatiedienst.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Elektromonteur’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.