058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een functie als elektromonteur waarbij je werkgebied zich voornamelijk binnen Friesland bevindt? En dat inclusief een eigen bedrijfsauto, bedrijfskleding, gereedschap, telefoon en tablet?


Functie

Je werkt als elektromonteur meestal op locatie (>80-90%), waarbij je installeert en tevens onderhoud-, reparatie- en testklussen uitvoert. Je reist veel, vaak binnen Friesland. Je werkzaamheden bestaan uit installaties, onderhoud en reparaties, maar je wordt ook voor storingen en inspecties op pad gestuurd. Het is dus belangrijk dat je zeer zelfstandig kunt werken en communicatief vaardig bent. Daarnaast heb je een flexibele instelling, onder andere ten aanzien van werktijden omdat je incidenteel in de avond of het weekend zal worden ingezet (dit in overleg).

Er wordt van je verwacht dat je continue streeft naar het behalen van de hoogste kwaliteit ten aanzien van je werkzaamheden. Je ‘ziet’ het werk en hebt een proactieve houding. Je moet op verschillende niveaus kunnen communiceren. Denk daarbij aan je directe collega’s, maar ook aan veelvuldig klantencontact. Je bent in bezit van een rijbewijs en je kunt goed omgaan met een grote mate aan vrijheid. Je bent bereid je verder te ontwikkelen.


Functie-eisen

 • Je hebt MBO-2/3 werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren relevante werkervaring;
 • Een flexibele instelling ten aanzien van werktijden en reizen (in overleg);
 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding;
 • Je komt ‘bij de klant thuis’, dus je bent communicatief vaardig want je bent immers het visitekaartje van onze opdrachtgever;
 • Je bent bereid om cursussen en trainingen te volgen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.


Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen;
 • Een bedrijfsauto, bedrijfskleding, gereedschap, telefoon en tablet.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.