058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij dé elektromonteur die de fabriek van onze opdrachtgever op elektrotechnisch vlak gaat ondersteunen?


Organisatie

Onze opdrachtgever heeft in 2019 een hypermoderne fabriek gebouwd voor het recyclen en verwerken van gesorteerde kunststoffen tot een hoogwaardige secundaire grondstof. In totaal werk je samen met zo’n 40 mensen waarbij we een informele sfeer belangrijk vinden.


Functie

Als technicus elektrotechnische systemen ben je een specialist in het maken en in elkaar zetten van alle mogelijke elektrotechnische producten. Aan de hand van tekeningen en handleidingen, maak je eenvoudige of complexe (deel-)producten, plaatst ze en sluit ze aan. Ook meet en controleer je het eigen werk. Je houdt rekening met de omstandigheden waaronder dat de producten en systemen functioneren. Je komt in aanraking met meet- en regeltechniek, besturingstechniek, ICT, pompen, motoren en werktuigbouwkunde. Je werk daarbij samen met collega’s uit andere vakgebieden.


 • Samen met je collega monteurs laat je het productieproces zo optimaal en efficiënt mogelijk verlopen;
 • Je zorgt voor (preventief) onderhoud aan de machines in de fabriek;
 • Je verhelpt storingen van elektronische aard en zorgt voor adequate oplossingen;
 • In een informele sfeer wordt van je verwacht mee te denken over het optimaliseren en verbeteren van productieprocessen.


Functie-eisen

 • MBO-diploma richting elektrotechnische systemen of niveau verkregen door ervaring in soortgelijke functies;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je hebt een proactieve en nauwkeurige werkhouding.


Aanbod

 • Werken met hypermoderne machines en apparatuur;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden;
 • Een baan in dagdienst voor 40 uur per week;
 • Uitzicht op een vast contract.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering.


Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.