058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een zelfstandige functie met veel ruimte voor zelfstandige inbreng? Ga jij mee werken bij de opdrachtgever van Part Techniek aan de ontwikkeling en het goed functioneren van de systemen voor bodemonderzoek? Informeer eens bij Part Techniek naar de functie van Elektronica Engineer.


Organisatie

AP van den Berg is al 50 jaar internationaal toonaangevend in ontwikkeling en verkoop van uiterst gevoelige meet- en indrukapparatuur voor bodemonderzoek. Jaarlijks besteden zij meer dan 10% van onze omzet aan innovatie om de voorsprong in de sondeertechniek zowel op land als offshore te vergroten of tenminste te behouden. AP van den Berg werkt voortdurend aan nieuwe vindingen en de praktische toepassing ervan in de meet- en indrukapparatuur. Hierdoor kunnen klanten over de hele wereld hun range aan meetbare parameters uitbreiden, dan wel efficiënter of nauwkeuriger gaan werken.


Functie

Als Elektronica Engineer werk je mee aan de ontwikkeling en het goed functioneren van de systemen voor bodemonderzoek. De functie is uiterst gevarieerd en biedt veel ruimte voor zelfstandige inbreng. Je bent in staat om je kennis, enthousiasme en drive over te brengen op de andere teamleden waarbij je tevens als gewaardeerde sparringpartner voor de andere disciplines optreedt.

Voorbeelden van de deels geoctrooieerde technologie waaraan of waarmee gewerkt wordt; een volledig digitaal meetsysteem, draadloze optische en radiografische gegevenstransmissie, een continu indruksysteem, een meetsysteem in boorbuizen tot 3000 meter waterdiepte, bodemmeetsystemen tot 6000 meter waterdiepte, seismisch bodemonderzoek met integrale zender/ontvanger en tenslotte oprolbare (ST-)buis (de aankomende standaard in sondeertechniek). De technologie heeft, na meerdere jaren ontwikkeling, vorig jaar haar wereldprimeur gehad in de eerste echte ‘handsfree’ sondeermachine.


 • Je specificeert, ontwerpt en test de elektronica voor onze meetsystemen voor bodemonderzoek.
 • Je analyseert en valideert gegevens uit het kalibratielaboratorium en praktijktesten.
 • Je ondersteunt productie bij ontwikkelprojecten en waar nodig bij het uitvoeren van reparaties.
 • Je verzorgt technische support en training aan klanten in binnen- en buitenland.
 • Je versterkt en draagt bij aan de kwaliteitsmentaliteit van A.P. van den Berg.


Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding; Meet en regeltechniek, Mechatronica, Elektronica of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwerpen en onderhouden van meetsystemen (elektronica en PCB design);
 • Ervaring met kalibreren van sensoren (ISO17025, meetonzekerheid analyse, validatie methoden);
 • Iemand die zelfstandig en/of in groepsverband aan meerdere projecten tegelijk werkt;
 • Een communicatief, creatief en accuraat persoon;
 • Ervaring met Micro Pascal, C+ en/of .NET is een pré;
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels.


Aanbod

Je gaat aan de slag binnen een team van enthousiaste professionals en gaat werken aan hoogwaardige meetapparatuur. Zo geven ze je de gelegenheid tot het volgen van interne en externe opleidingen, een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien ga je gelijk op contract bij AP van den Berg.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Project & Maintenance Engineer’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.