058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor een middelgroot bedrijf dat sterk internationaal actief is, is Part Techniek op zoek naar een Elektronica Medewerker Sensorenbouw. Wil jij aan de slag met hoogwaardige meetapparatuur in een team vol enthousiaste professionals?


Organisatie

De hoofdactiviteit van onze opdrachtgever bestaat uit het ontwerpen en leveren van geavanceerde meetapparatuur voor bodem-onderzoek, dat op land of offshore plaatsvindt. De systemen zijn vaak een combinatie van mechanische, hydraulische en elektrische componenten en zijn computer dan wel PLC gestuurd.


Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, repareren, testen, kalibreren en controleren van meetapparatuur en meetinstrumenten. Je werkzaamheden bestaan uit een mix van (fijn) mechanica en elektronica. Taken zijn onder andere:

  • Samenstellen van nieuwe meetapparatuur;
  • Repareren (storing zoeken) van gebruikte meetapparatuur;
  • Kalibreren van nieuwe en gebruikte meetinstrumenten;
  • Opstellen van test en reparatierapporten;
  • Actief bijdragen aan continu verbeteren (werkwijze en technieken).


Functie-eisen

  • Opleiding op MBO-niveau 4, richting elektronica / mechatronica of meettechniek;
  • Minimaal 4 jaar ervaring met assembleren en repareren van elektronische apparatuur;
  • Geconcentreerd en accuraat kunnen werken;
  • Communicatief vaardig.


Aanbod

Je gaat aan de slag binnen een team van enthousiaste professionals en gaat werken aan hoogwaardige meetapparatuur. Zo geven we je de gelegenheid tot het volgen van interne en externe opleidingen, een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Electronica Medewerker Sensorenbouw’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.