058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Een volledig digitaal meetsysteem, draadloze optische en radiografische gegevenstransmissie, een continu indruksysteem, een meetsysteem in boorbuizen tot 3000 m waterdiepte, bodemmeetsystemen tot 4000 m waterdiepte, seismisch bodemonderzoek met integrale zender/ontvanger en tenslotte de oprolbare (ST-)buis, de aankomende standaard in sondeertechniek. Enthousiast? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar talentvolle en enthousiast Embedded Software Engineer.


Organisatie

Onze opdrachtgever is al 50 jaar internationaal toonaangevend in ontwikkeling en verkoop van uiterst gevoelige meet- en indrukapparatuur voor bodemonderzoek. Bij dit familiebedrijf is innovatie dagelijkse kost voor alle werknemers, van verkoop tot service en van hoog tot laag. Het kloppend hart is het team van de afdeling Engineering & Development, waar alle technische disciplines vertegenwoordigd zijn.


Functie

Als Software Engineer werk je mee aan de ontwikkeling en het goed functioneren van de systemen voor bodemonderzoek. De functie is uiterst gevarieerd en biedt veel ruimte voor zelfstandige inbreng. Je bent in staat om je kennis, enthousiasme en drive over te brengen op de andere teamleden waarbij je tevens als gewaardeerde sparringpartner voor de andere disciplines optreedt.


Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding; Elektronica of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het werken met embedded software;
  • Iemand die zelfstandig en/of in groepsverband aan meerdere projecten tegelijk werkt;
  • Een communicatief, creatief en accuraat persoon;
  • Ervaring met Micro Pascal, C+ en/of .NET is een pré;
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.