058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Sta je aan de start van je loopbaan of toe aan de volgende stap? Is Embedded Software Engineer bij onze opdrachtgever dan misschien een interessante functie voor jou?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een topspeler op wereldschaal en full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is onze opdrachtgever dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het meer dan 70 jaar oude familiebedrijf staat de 3e generatie dynamisch aan het roer.


Functie

De opdrachtgever van PART Techniek heeft een lange traditie zichzelf telkens opnieuw uit te vinden en aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. Op dit moment investeren zij volop in een duidelijke strategie en bijbehorende innovatiekalender. Ook loopt er een omvangrijk meerjarig digitalisering project binnen om de innovatie en productie te professionaliseren en klaar te zijn voor de toekomst.


Onze opdrachtgever gaat zich de komende jaren voor landbouwmachines richten op steeds slimmere machinebesturingen en zoekt om die reden een Embedded Software engineer om het bestaande team te komen versterken. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen en realiseren van de embedded software voor autonome en slimme machinebesturingen en bijvoorbeeld modules voor ISOBUS en IoT. Programmeertalen waarmee je te maken zult krijgen zijn o.a. C, QT (C++) en Codesys (ST).


Fun fact; Prototypes worden in hun eigen R&D werkplaats gemaakt!


Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting software engineering, ICT, embedded systems, automotive engineering, (auto) elektronica of mechatronica;
 • Ervaring met CAN-bus, Ethernet, C, C++, embedded Linux en machinebesturing / regeltechniek in het algemeen;
 • Ervaring met ISOBUS, C# en Codesys is een pre;
 • Een hands-on mentaliteit, gedreven door techniek;
 • Goed zelfstandig alsook in teamverband kunt werken;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Ambitie om door en mee te ontwikkelen met onze sterk groeiende organisatie;
 • Affiniteit met landbouwmechanisatie is een pre.


Aanbod

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro);
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaar (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn;
 • Een (ontwikkel)assessment met bijbehorend loopbaan- en opleidingsplan.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.