058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een functie waar je in teamverband verantwoordelijk wordt voor grote technische verbouwingen (ook nieuwbouw) bij de verschillende productielocaties van onze opdrachtgever? Ben jij een echte teamplayer en een kei in project management?


Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een professionele, snel groeiende en internationale zuivelonderneming. Een organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur en altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering.


Functie

In de functie van Technical Engineer ben je onderdeel van het team dat leiding geeft aan de projectteams (zowel intern als extern) met als doel nieuw- en verbouw en uitbreidingsplannen van diverse locaties te realiseren. Het zijn vaak complexe multidisciplinaire investeringsprojecten en programma’s. Ook heeft het team verantwoordelijkheid voor de samenhang tussen de verschillende locaties op het gebied van geldende (technische) standaarden, richtlijnen en procedures.


Het team bestaat uit collega’s met ieder een specialisatie op het gebied van werktuigbouwkunde, elektro, bouwkunde, installatietechniek, automatisering/besturingstechniek. Afhankelijk van het project en uiteraard jouw specialisatie ga je of leiding geven of ben je onderdeel van het projectteam dat aan de slag gaat om de technische verbouwingen en uitbreidingen te realiseren. Je inventariseert de huidige technische standaarden, werkmethodes en beleid op de verschillende locaties en aan de hand hiervan ga je een verbeterplan opstellen. Ook adviseer je het management en de technische dienst op technisch gebied.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwkunde, Besturingstechniek of Technische bedrijfskunde;
  • Bij voorkeur ervaring in een relevante technische functie;
  • Ervaring in Project Management is wel een vereiste.


Aanbod

  • Ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende baan als Technical Engineer in een sterk groeiend bedrijf;
  • Een uitstekende salariëring en overige arbeidsvoorwaarden;
  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen een collegiaal team.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Technical Engineer van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.