058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij in staat om innovatieve oplossingen te bedenken van maatwerk machines tot aan complete productielijnen met robots? Ben jij de startende of ervaren tekenaar/constructeur naar wie wij op zoek zijn?


Organisatie

Je komt te werken bij een gezellig bedrijf waar met 35 collega’s klanten bedient worden over de hele wereld. Deze klanten produceren veelal composietonderdelen voor uiteenlopende toepassingen waarbij geholpen wordt met de automatisering van hun productieproces. Doordat het een klein bedrijf betreft en er maatwerk wordt geleverd, is er veel ruimte voor eigen initiatief en dit moet uiteraard bij je passen.


Functie

Bij onze opdrachtgever ga je concepten en efficiënte en praktische oplossingen/verbeteringen bedenken voor nieuwe en bestaande machines. De te leveren machines worden ontworpen in zowel 3D als 2D in PTC Creo Elements/Direct. Naast het ontwerpen houd je je ook bezig met de sterkte- en capaciteitsberekeningen en lever je een bijdrage aan vooronderzoeken en haalbaarheidsstudies. Ook bied je ondersteuning bij het montagetraject door samenstelling- en werkplaatstekeningen te maken.


Functie-eisen

Heb jij een HBO of Universitaire studie op het gebied van werktuigbouwkunde afgerond. Ben je een startende of ervaren tekenaar/constructeur? Vind je het prachtig om af en toe ook er op uit te gaan en klanten op locatie te gaan ondersteunen? Weet jij daarnaast ook innovatief jouw steentje bij te dragen? Dan is dit zeker een functie om even naar te informeren bij Part Techniek.


Aanbod

Je komt te werken in een gezellig en leuk bedrijf waar klanten bedient worden over de hele wereld. Deze klanten produceren veelal composietonderdelen voor uiteenlopende toepassingen, waarbij onze opdrachtgever ze helpt met de automatisering van hun productieproces. Doordat ze niet een heel groot bedrijf zijn en maatwerk leveren, is er veel ruimte voor eigen initiatief en dit moet uiteraard bij je passen.


Je krijgt een goed salaris, tussen de € 2.400 en € 3.700 bruto afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. De overige arbeidsvoorwaarden zijn ook prima geregeld.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.