058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij je graag bezig houden met het bedenken, ontwerpen en verbeteren van machines en productielijnen? Of je nou starter bent, al wat vlieguren hebt gemaakt of een ouwe rot in het vak bent; bij Part Techniek ben je aan het juiste adres voor een leuke baan als Engineer.


Organisatie

Part Techniek heeft mogelijkheden op alle fronten. Of je nou machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. En of je nu junior, medior of senior bent; Part Techniek helpt je aan de volgende stap in jouw carrière.

✅ Vaste banen, traineeships en uitdagende projecten,

✅ Carrièrecoaching + netwerk,

✅ Persoonlijke begeleiding en opleidingen op maat,

✅ Goede arbeidsvoorwaarden,

✅ Top werkgevers.


Functie

Als engineer ben je betrokken bij diverse projecten. Natuurlijk samen met je collega’s. Je maakt ontwerpen, berekeningen en 3D CAD tekeningen van industriële machines, apparaten en installaties. Reeds geproduceerde machines optimaliseer je. Waarbij je graag mechanische vraagstukken mag oplossen. Natuurlijk houd je daarbij rekening met functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Je overlegt met collega’s en als je dat wilt ook met opdrachtgevers en leveranciers. Alles om tot de juiste klantspecifieke oplossing te komen. Zo complex als het moet maar ook zo simpel als het kan. Pro-actief onderzoek en signaleer je mogelijkheden tot verbetering. Op termijn word je de mogelijkheid geboden je te ontwikkelen tot projectleider. Op een informele wijze stuur je dan collega’s aan en krijg je binnen het technische team de verantwoordelijkheid van (deel)ontwerpen.


Functie-eisen

Gelden onderstaande eigenschappen voor jou en wil je werken met mooie techniek? En krijg jij energie van onderzoeken hoe je een machines, productielijnen en apparaten beter, efficiënter en goedkoper kunt maken? Dan ben jij Engineer waar Part Techniek naar op zoek is.

  • MBO/HBO werk- en denkniveau met afgeronde werktuigbouwkundige studie en een ondernemende leergierige houding,
  • Ervaring met één of meerdere softwarepakketten zoals SolidWorks, Inventor, ProEngineer, Unigraphics, Hicad en AutoCad,
  • Goede communicatieve vaardigheden,
  • Je weet hoe de machinebouw in elkaar steekt. Het ontwerpen van machines en het bedenken van creatieve oplossingen op mechanische gebied vind je een leuke uitdaging.


Aanbod

De opdrachtgever van Part Techniek is een internationaal werkend bedrijf. Ambitieus en sterk groeiend. Dat zullen ze komende jaren ook zeker blijven doen. Continuïteit staat voorop. Medewerkers krijgen het vertrouwen en verantwoordelijkheid om hun werk te doen. Met veel ruimte voor gezond verstand.

Vanzelfsprekend wordt er een goed salaris geboden. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Daarover wordt je graag e.e.a. uitgelegd in een face-to-face gesprek.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie als Mechanical Engineer of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. We vertellen je graag meer.