058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij momenteel werkzaam als monteur, maintenance engineer, werkvoorbereider of tekenaar / engineer, en toe aan de volgende stap?


Organisatie

PART Techniek doet deze functie op basis van Werving & Selectie voor Hochwald Foods Nederland. De kandidaat zal dus rechtstreeks in dienst gaan bij Hochwald. Door te investeren in duurzaamheid, fabrieken en medewerkers stelt Hochwald de toekomstbestendigheid van haar onderneming veilig. Hochwald is een coöperatief georganiseerde onderneming en een belangrijke producent van levensmiddelen in binnen- en buitenland. Op de vestiging in Bolsward is er zowel een zuivel- als een blikfabriek waar vanwege toenemende vraag grote investeringen worden gedaan. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Hun eigen eigen bedrijfs-cao staat garant voor een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.


Functie

We zoeken een Engineer / Projectmanager die in enkele jaren tijd wil doorstromen naar een leidinggevende functie. In deze hoedanigheid ben je, natuurlijk met collega’s en contractors, er verantwoordelijk voor om binnen tijd- en geldbudgetten projecten te realiseren zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. En terwijl jij aan de slag gaat met meerdere multidisciplinaire projecten word je opgeleid tot een leidinggevende functie op het gebied van onderhoud en die hoedanigheid o.a. werkplaats- en onderhoudsmonteurs aan te sturen.


De projecten zijn afwisselend, van het aanschaffen van nieuwe machines en productielijnen tot het verbeteren van onderhoud aan oude installaties. Van aanvraag investeringsbudget tot onderhoud ben jij betrokken en (mede-)contactpersoon voor interne en externe organisatie. Door overal aan tafel te zitten, regelmatig zelf even te kijken en in de fabriek te kijken en het begeleiden van het werk leer je de mensen en de techniek goed kennen. Dat geeft je een sterke basis om over een aantal jaren de stap te maken naar een leidinggevende functie van een team van ongeveer 20 Fte. Je werkt nauw samen met de Chef Onderhoud en de Project Engineer (met hen zit je samen op een kantoor) en je rapporteert aan de Manager Maintenance.


Werkzaamheden:

 • Signaleren van procesmatige en technisch inhoudelijke knelpunten en het doen van voorstellen ter verbetering;
 • Verantwoordelijk voor voorbereiding, uitvoering en overdracht van toegewezen technische projecten;
 • Het maken van bouwkundige tekeningen, installatietekeningen, projecttekeningen e.d. in autocad 2D ten behoeve van gebouwen en product- en procesinstallaties;
 • Onderhouden van contact met de belangrijkste leveranciers inzake specifieke tekeningen;
 • Verantwoordelijk voor het actueel houden van het bestaande en zich steeds wijzigende tekenpakket.


Functie-eisen

 • Een gedreven MBO/HBO Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering opgeleide techneut met aantoonbaar goede communicatieve vaardigheden.
 • Enige jaren relevante werkervaring en interesse in productieprocessen bij voorkeur in de voedingsmiddelen industrie
 • De ambitie en de vaardigheid om door te groeien naar een leidinggevende functie binnen het technisch onderhoud van onze fabriek.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
 • Ervaring met autocad 2D software
 • Naast een hoog energieniveau zijn competenties als leergierig, nauwkeurig, enthousiast, proactief en altijd op zoek naar verbeteringen, van belang.


Aanbod

PART Techniek doet deze functie op basis van Werving & Selectie voor Hochwald Foods Nederland. De kandidaat zal dus rechtstreeks in dienst gaan bij Hochwald. Door te investeren in duurzaamheid, fabrieken en medewerkers stelt Hochwald de toekomstbestendigheid van haar onderneming veilig. Je ontvangt een uitstekend salaris gebaseerd op je kennis en ervaring. Hochwald vindt het belangrijk dat medewerkers blijven groeien. Daarom wordt er geïnvesteerd in relevante trainingen binnen je vakgebied.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.