058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid? Part Techniek is op zoek naar een Engineer voor machines die zowel in Nederland als in het buitenland verkocht worden!


Organisatie

Onze opdrachtgever is leverancier van houtbewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast wordt onder eigen naam diverse computergestuurde (zaag)systemen en speciaal machines voor de houtverwerkende industrie gebouwd. Deze machines worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Tevens beschikken ze over een uitgebreide storing- en onderhoudsdienst.


Functie

Als Engineer bij onze opdrachtgever ben je (mede)verantwoordelijk voor het volledige engineeringsproces van machines en opstellingen voor de Prefab-houtskeletbouw. Het is een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid. Jouw werk is uitdagend, je hebt te maken met wisselende projecten, geen project is hetzelfde.


Functie-eisen

  • Een afgeronde technische HBO opleiding met affiniteit in werktuigbouwkunde, design & engineering, luchtvaarttechniek, autotechniek, maritieme techniek (of een andere mechanisch georiënteerde richting);
  • Je hebt kennis van, of ervaring met Solidworks;
  • Een echte teamplayer waarbij competenties als samenwerken en zorgvuldigheid zeer belangrijk zijn;
  • Je bent flexibel, analytisch en doortastend;
  • Ervaring is belangrijk, maar niet een vereiste.


Aanbod

  • Een uitdagende full-time functie binnen een jong ambitieus team, waarin techniek en innovatie centraal staan;
  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Engineer’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.