058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij MBO of HBO werk en denkniveau, hou je van aanpakken en ben je in voor een leuk avontuur? Dan is de vacature van Field Engineer bij PART Techniek wat voor jou!


Organisatie

Door groei zoeken we meerdere Field Engineers. Onze opdrachtgever heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van start-up naar scale-up, en daar waar ze de Nederlandse markt al heel behoorlijk veroverd hebben, zal dat de komende jaren ook internationaal zijn. Hierdoor is PART Techniek op zoek naar dames en heren met een aanpakkersmentaliteit die wel in zijn voor avontuur.


Functie

Wat doe je zoal als Field Engineer? Samengevat heel veel diverse werkzaamheden in een technische wereld. Eigenlijk moeilijk in een functieprofiel te vatten. Maar om het toch te proberen:

  • Met een gezonde algemene en on-the-job te leren technische kennis combineer je informatie op basis van data en inspecties tot een conclusie in welke staat techniek is.
  • Je rapporteert en overlegt in & extern in welke condities assets verkeren en hoe hier volgens jou op te anticiperen. Meestal is dat ‘niks aan het handje, de assets zijn in prima staat’ tot ‘oh-oh, als we niks doen ontstaan hier levensgevaarlijke situaties; jullie moeten gelijk anticiperen’.
  • Je bent zowel werkzaam op kantoor, als ‘in het veld’ werkzaamheden aan het coördineren als met opdrachtgevers aan het overleggen.
  • Je vindt het leuk om relaties van (ongevraagd) advies te voorzien en op slimme wijze aanvullende informatie te verwerven.


Functie-eisen

Om de functie van Field Engineer met plezier uit te kunnen voeren denken we dat de ideale kandidaat onderstaande punten kan ‘afvinken’

  • Jij bent een frisse wind. Je houdt van aanpakken en neemt initiatief. Als het even tegenzit laat je ‘de kop niet hangen’.
  • Klanten en collega’s vinden het plezierig om met je te werken.
  • HBO/MBO werk- en denkniveau (relevante technische richting, bijvoorbeeld engineering, maritieme techniek of chemische technologie)Aanbod

De functie van Field Engineer is een baan voor een flexibele, communicatief vaardige en goed opgeleid persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Dat daar een goed marktconform salaris tegenover moet staan begrijpt de opdrachtgever van PART Techniek. Daarnaast word je geboden:

  • Werkzaam zijn in een jong en ambitieus team van MBO, Bachelor, Master en Phd. opgeleide collega’s.
  • Een grote vrijheid in de keuze hoe je je functie wilt inrichten. De (jonge) leiding van het bedrijf houdt daarin de uitspraak van Steve Jobs; ‘It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do, We hire smart people so they can tell us what to do’.
  • Ruime kansen op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Als je dat wil kan je ook wat van de wereld zien.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Field Engineer van PART Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Field Engineer van PART Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. Ook in dat geval komen we graag met je in contact. We vertellen je graag meer. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. We adviseren je graag.