058 833 0001 info@parttechniek.nl

Groepsleider Assemblage – Oosterwolde

Introductie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met leidinggevende capaciteiten. Jij vindt het een uitdaging om de medewerkers en machines optimaal te laten functioneren en daarmee te werken aan de verbetering en het succes van de opdrachtgever van PART Techniek.


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een goed geoutilleerd en in hoge mate geautomatiseerd productiebedrijf, waar isolerend dubbel – en drievoudig glas wordt geproduceerd. Zij zijn actief in de marktsegmenten van glasgroothandelaren, aluminium- en kunststoframenfabrikanten en gevelbouwers.


Functie

In de functie als groepsleider geef je direct leiding aan circa 30 medewerkers. De medewerkers in de assemblage zijn werkzaam in een 3 ploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve realisatie van de doelstellingen van onze opdrachtgever. Je motiveert je medewerkers en draagt zorg voor een goede, collegiale en veilige werkomgeving. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de continue verbetering van de processen en organisatie. Je werkt in dagdienst en bent flexibel, leergierig en begrijpt de betekenis van no nonsens.


Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Technisch inzicht
  • Basis computervaardigheden
  • Goede sociale vaardigheden
  • Functie gerelateerde kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pré


Aanbod

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen. Ook hechten zij veel waarde aan collegialiteit. Een functie met veel zelfstandigheid en afwisseling voor 40 uren per week. Ook bieden zij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie dagen en 13- ADV dagen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact