058 833 0001 info@parttechniek.nl

Hardware Engineer – Sumar

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan waar je een mooie toekomst op kunt bouwen, onderdeel bent van een groeiende en gedreven organisatie en waar je je kunt blijven ontwikkelen?


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is marktleider in de productie van hoogwaardige dierlijke eiwitten, vetten, mineralen en specialiteiten voor producenten van food, petfood, feed, pharma en meststoffen wereldwijd.

Functie

Als Hardware Engineer beheer je het industriële netwerk, de applicatiesoftware en installatiedocumentatie, waaronder tekeningen, schema’s en equipmentbeschrijvingen en zorg je dat deze up-to-date blijven. Je test, installeert en past de applicatiesoftware aan en verzorgt de instructies voor de gebruikers.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de elektrotechnische hardware in projecten. Je doet verbetervoorstellen, doet offerte aanvragen en stelt het budget op voor elektrische wijzigingen en projecten. Je adviseert bij het selecteren van extern ondersteunende partijen bij uitbesteding, toewijzen van middelen en bestellen van instrumenten. Ook verzorg je de werkvoorbereiding van modificaties door derden en bespreek, begeleid en stuur je waar nodig de uit te voeren werkzaamheden van zowel interne als externe bedrijven aan.


Je neemt deel aan verschillende overleggen en verzorgt de inbreng vanuit jou expertise als Hardware Engineer. Je onderhoud de contacten met externe bedrijven en andere vestigingen en geeft vaktechnische ondersteuning aan je collega’s.


Functie-eisen

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding op Mbo niveau 4+ richting elektrotechniek.
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van procesindustrie automatisering en besturingstechnieken;
  • Expertise en vakkennis en weet dit over te brengen op je collega’s.


Aanbod

Een uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden in een informele werkomgeving waar ruimte is voor investeringen, het toepassen van nieuwe technieken en waar opleiding- en doorgroeikansen zijn.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!