058 833 0001 info@parttechniek.nl

Over ons

Part Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. Part Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. Part Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!

Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.

Het Part Techniek team

Wil je vrijblijvend overleggen wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel, mail of app ons en we drinken een kop koffie (of iets anders)
wanneer het jou past!

info@parttechniek.nl | 058 8330001

Sybolt van der Eems
06 12 77 35 77
sybolt@parttechniek.nl

Chris Postma
06 14 86 04 77
chris@parttechniek.nl

Iris Mulder
06 24 27 23 59
iris@parttechniek.nl

Kees van den Bosch
06 41 42 06 60
kees@parttechniek.nl

Aangenaam!

Wij vinden techniek prachtig! Techniek is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wij van Part Techniek werken al vele jaren met veel enthousiasme in deze mooie sector en dragen ons steentje bij door ondersteuning te bieden aan organisaties en werkzoekenden. De wereld van Techniek staat nooit stil. De vraag naar technische vakmensen ook niet.

Dus? Waar wil jij aan de slag?

Betrokken en betrouwbaar

Techniek is overal. Van de pijl en boog tot de smartphone, iedere nieuwe techniek brengt veranderingen met zich mee. Techniek verandert niet alleen de wereld, maar ook de technische arbeidsmarkt. De banen van vandaag, zien er morgen weer totaal anders uit. Wij hebben oprechte interesse in techniek en volgen deze ontwikkelingen. Door onze nieuwsgierigheid en interesse weten wij wat er speelt en kunnen we jou helpen aan de juiste stap!

Topwerkgevers in de techniek

Wij kennen de markt. Weten de nieuwe, belangrijke, traditionele en innovatieve spelers. En belangrijk, we kennen ze ook! Wij openen die deuren die wellicht voor jou gesloten blijven. Zoek jij een mooie functie in de techniek en wil je zeker weten dat je alle mogelijkheden hebt kunnen overwegen?

Groot netwerk

Part Techniek beschikt over een groot netwerk in Noord-Nederland. Door veel contact te hebben met belangrijke spelers in de technische sector, weten wij wat er speelt en al vaak vooraf of er mogelijkheden zijn. Vacatures die er gisteren namelijk niet waren, zijn er morgen wel! Niet alle vacatures zijn dan ook op onze website te vinden. Dus kennen wij elkaar al?

 SAMEN AAN DE SLAG

Check onze vactures