058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een dynamische baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hoofd bedrijfsbureau.


Organisatie

Onze opdrachtgever een internationaal toonaangevend familiebedrijf van hoogwaardige producten en machines. Innovatie en investeren in mensen en productieontwikkeling staan hoog in het vaandel.


Functie

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het bedrijfsbureau.

Hier vallen de afdelingen productie, werkvoorbereiding, inkoop, uitbesteding en planning onder. Op deze afdelingen zijn ongeveer 20 collega’s werkzaam. Verder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het ERP pakket Ridder IQ met Accountview, E-Plan en Solid Edge|Solid Cam en breng je het bedrijfsbureau naar een hoger plan en ben je een persoon die het goede voorbeeld geeft op de werkvloer.

Daarnaast heb je veel in- en externe contacten.


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau ( ICT, technisch, bedrijfskunde)
  • 5 jaar relevante ervaring in de maakindustrie en het inzetten van een multidisciplinaire productie
  • Ervaring met Ridder IQ is een pre
  • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
  • Procesmatig kunnen denken en beschikken over helicopter view


Aanbod

  • Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding;
  • 38 vakantiedagen per jaar;
  • Werkgever betaalt 50% van het pensioen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct bij de opdrachtgever op contract.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.