058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie hoog in het vaandel staat? De opdrachtgever van PART Techniek ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige apparatuur en machines. Met innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch werken. Ze hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals elektrisch aangedreven apparatuur, eigen software en quickconnect-toepassingen. Het bedrijf staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan.


Ga jij mee helpen deze internationale groei te verwezenlijken? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature van Hoofd Productie bij PART Techniek.

Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is actief in de ontwikkeling, productie, verkoop en installatie van speciaal machinebouw en apparatuur.


Functie

Je bent verantwoordelijk voor de planning en een tijdige levering van de machines en apparatuur. Je houdt je bezig met het continue optimaliseren van het productieproces met betrekking tot kwaliteit, kwantiteit en efficiency. Je draagt zorg voor een optimaal productieproces, waarbij zowel inkoopkosten als operationele kosten continue in beeld zijn om zodanig de winstgevendheid van te bewaken en te verbeteren. Je bent de spil in het voorraadbeheer, zodat het gebruik van resources zo efficiënt en effectief mogelijk is. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van apparatuur en de veiligheid in de werkplaats. Je ziet erop toe dat de werkinstructies en procedures correct worden nageleefd en je initieert verbeteringen. De werkzaamheden zullen grotendeels op de werkvloer plaatsvinden. Indien nodig spring je bij in de werkzaamheden van het team.


Als leidinggevende coach je de medewerkers en stimuleer je hen om bij te dragen aan verbeteringen. Je lost problemen op, geeft instructies en helpt om prioriteiten te stellen om een veilige en prettige werkomgeving te creëren. Je stuurt medewerkers aan op een motiverende en inspirerende manier. Je hebt als doel medewerkers met de juiste competenties, technische kennis en motivatie het beste uit zichzelf te laten halen.


Functie-eisen

Je bent niet bang om initiatief te nemen en je voelt je verantwoordelijk voor een soepel verloop in de werkplaats. Ook ben je in staat om klantgericht te denken. Verder heb je:

  • HBO-niveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Algemene ervaring in machinebouw
  • Kennis van pneumatiek, hydrauliek, besturingstechniek en Mechatronica


Aanbod

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een innovatieve en vooruitstrevende speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Techniek en creatieve oplossingen staan bovenaan. Onze opdrachtgever heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, zij houden van korte communicatielijnen.


De juiste kandidaat krijgt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze vacature van Hoofd Productie die mooie volgende stap in je carrière is? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel van Hoofd Productie. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. PART Techniek heeft meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.