058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Krijg jij zaken voor elkaar? Weet jij problemen goed te benaderen en op te lossen? Ben jij duidelijk in je communicatie en weet jij anderen mee te krijgen in jouw ideeën en de gestelde doelen? Voor een opdrachtgever van Part Techniek zijn we op zoek naar een Hoofd Productie voor de afdeling lassen & verspaning.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is al decennia actief in de techniek. De holding kent verschillende bedrijven, die gemeen hebben dat ze goed zijn in constructie- en machinebouw. Van A tot Z hebben ze alles in eigen huis. Met een mentaliteit van ‘Hard werken, hard ontspannen’ en ‘Niet lullen maar poetsen’.


Functie

Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de machines op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogwaardig opgeleverd kunnen worden. Je schakelt snel en waar nodig grijp je oplossingsgericht in. Gezamenlijk met de werkvoorbereiding en het magazijn neem je de planning door, zet je je traject uit en stuur je je team aan. Jij bent dan ook het aanspreekpunt voor de medewerkers op de productievloer, alsmede voor de werkvoorbereiders en de toeleveranciers. Jij bewaakt als Hoofd Productie de voortgang van het productieproces waarbij je kwaliteitscontroles uitvoert, zorgt dat alle wetgeving en veiligheidsmaatregelen gehandhaafd worden en draag je zorg voor het oplossen van storingen en problemen. Jij weet de gemaakte doelstellingen te halen en zorgt voor een optimale inzet binnen jouw team. Je stuurt ze aan, begeleid ze en zorgt doormiddel van personeelsgesprekken en werkoverleggen voor een duidelijke structuur en leercurve.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt werkervaring in vergelijkbare leidinggevende functies;
  • Je bent flexibel, gemotiveerd en enthousiast en weet dit over te brengen op anderen.


Aanbod

  • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Hoofd Productie’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.