058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je een echte verbinder en weet je medewerkers mee te krijgen in veranderprocessen? Ben jij de sparringpartner op zowel coachend als technisch niveau? Weet jij een optimaal rendement uit de prestaties van de productielocatie te halen? Ben jij de Hoofd Technische Dienst naar wie Part Techniek op zoek is?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende en technisch geavanceerde fabrikant die producten van hoge kwaliteit produceert. Ze bieden innovatieve oplossingen voor de producten van hun klanten.


Functie

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de Maintenance afdeling. Voor het team ben je een sparringpartner op zowel coachend als technisch niveau. Gezamenlijk met de Operations Manager maak je de toekomstplannen voor jouw team, het gebouw en het machinepark. De productielocatie is onlangs uitgebreid met een nieuwe hal inclusief nieuwe productielijnen. Aangezien het een lopend project betreft, zul jij ook hierin aansluiten.


Je doel als Hoofd Technische Dienst is een optimaal rendement van de prestaties (binnen uiteraard de budgettaire normen). Je bent eindverantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud en het beheer aan de technische installaties, maar ook voor het meerjarenonderhoudsplan met als belangrijkste KPI een storingsvrij productieproces. Door het werken in projecten ben je continue gericht op het verbeteren van de processen en daarmee het borgen van de technische beschikbaarheid van de installaties, het voorkomen van technische storingen en het reduceren van de onderhoudskosten.


De modificatieprojecten coördineer je, hierbij hoort tevens het initiëren van investeringsvoorstellen en het maken van contractafspraken met leveranciers voor de inhuur van derden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de in het jaarplan opgestelde doelen en het daarbij behorende budget. Het is jouw taak om verbetertrajecten in gang te zetten en te begeleiden. Daarbij geef je je medewerkers inzicht en creëer je draagvlak.


Functie-eisen

Als Hoofd Technische Dienst ben je een echte verbinder en weet je medewerkers mee te krijgen in veranderprocessen. Het team weet onder jouw hoede waar zij aan toe is; doelstellingen en afspraken zijn duidelijk en worden nageleefd. Je bent resultaatgericht, analytisch en je kunt goed structuur aan te brengen in werkprocessen.


  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau;
  • Je hebt ervaring binnen een technische productieomgeving;
  • Je hebt kennis van en ervaring met onderhoudsprocessen en systemen;
  • Je hebt ervaring met Lean Six Sigma en TPM;
  • Je beheerst Engels in voldoende mate.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Hoofd Technische Dienst’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.