058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je een echte vakman of -vrouw? Heb je een hart voor techniek en word je daarin graag uitgedaagd? Part Techniek is op zoek een Servicemonteur die op klantgerichte wijze gebouwinstallaties in topconditie houdt.


Functie

Als Servicemonteur ben je een echte vakman of -vrouw. Je hebt hart voor techniek en je wordt daarin graag uitgedaagd. Gebouwgebonden HVAC-installaties zijn je specialiteit. Je monteert en installeert deze zonder problemen, brengt aanpassingen aan en voert reparaties uit. Je hebt oog voor de klant en zoekt naar oplossingen waarmee de klant het beste is geholpen. Je bent communicatief netjes en correct en komt afspraken na. Vanzelfsprekend hoort een storingsdienst daarbij. Je signaleert mogelijke opdrachten en communiceert hierover met de werkvoorbereider.


Functie-eisen

  • Je bent technisch sterk, maar weet dat klantgerichtheid minstens met zo belangrijk is;
  • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 3 of hoger) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in de woningbouw.


Aanbod

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘HVAC- / Koelmonteur’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.