058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ga jij aan de slag met de productie-, service- en reparatiewerkzaamheden aan (hydraulische) installaties bij onze opdrachtgever?


Functie

Als Hydrauliekmonteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van productie-, service- en reparatiewerkzaamheden aan (hydraulische) installaties. Je taken zullen zijn:

  • Het verrichten van montage-, service- en onderhoudswerkzaamheden;
  • Werken overeenkomstig het APB NEN-ISO kwaliteitssysteem en de richtlijnen van het VGWM beleid;
  • Het schoonhouden van de werkplek en gereedschappen;
  • Bereid zijn ook buiten het bedrijf werkzaamheden te verrichten;
  • Eventuele problemen oplossen op basis van inzicht en ervaring.


Functie-eisen

  • Opleiding MBO Werktuigbouw of MBO werk- en denkniveau;
  • Diploma cursus Hydrauliek (MBO niveau 4) is een pré;
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.