058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Omdat steeds meer nieuwe en bestaande klanten onze opdrachtgever weten te vinden, zijn ze bezig de interne organisatie en het personeelsbestand verder te professionaliseren. Hiervoor zoekt PART Techniek een ICT Coördinator die op een pragmatische en inspirerende wijze ICT en productie beter met elkaar in verbinding brengt en zo een cruciale bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.


Organisatie

‘Jemig, wat een mooi, licht, modern en schoon bedrijf!’ ‘Wat doen jullie veel, mooi en specialistisch werk!’. ‘Nooit geweten dat jullie zo hightech zijn!’ Dat zijn veelal de reacties van bezoekers die bij onze opdrachtgever over de vloer komen.


Niet zo gek ook, want kijk eens om je heen en ontdek hoeveel van hun producten je dagelijks tegenkomt. Klein en groot. Zichtbaar en onzichtbaar. Geadoniseerd en gecoat. Enkelstuks en in aantallen van vele duizenden. Maar praktisch allemaal een mechanische bewerking ondergaan. Dat is de wereld van onze opdrachtgever. Elke dag kom je wel iets tegen waar zij als grootste in hun vakgebied aan hebben gewerkt. Zoals;

 • de houder van je flatscreen waar je het ochtendnieuws op kijkt,
 • de deur van de bus waarin je naar je werk gaat,
 • de bewegwijzering die je voorbij ziet flitsen als je in de bus zit,
 • de winkelinrichting van de supermarkt waar je je boodschappen doet,
 • de stage-barrier waar je in het weekend tegenaan staat bij een concert,
 • de fietsendrager die je de dag erna gebruikt om in het bos te gaan fietsen.


Met een modern machinepark van meer dan 20 CNC bewerkingsmachines is onze opdrachtgever in staat om met zowel gestandaardiseerde als gespecialiseerde (hightech) bewerkingen de verwachtingen van klanten waar te maken en zelfs te overtreffen.


Functie

Als ICT Coördinator ontwikkel je IT processen, voer je verbeteringen door en implementeer je nieuwe ideeën. Met jouw kennis en vaardigheden weet jij de wensen te vertalen, krijg je veel vrijheid om de rol invulling te geven én lever je een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsvisie op de toekomst. De productie ingaan, problemen signaleren en daarna een passende oplossing bedenken en in gang zetten. Dat is waar jij als gedreven IT Projectmanager energie van krijgt.


Wat ga je zoal doen?

IT processen ontwikkelen, verbeteren en implementeren. Dat is de uitdaging die jou als ICT Coördinator te wachten staat. Jij weet immers hoe belangrijk het voor de business is dat alles in de productie soepel verloopt. Vanuit een data-analyse definieer jij waar de hiaten in de bedrijfsprocessen zitten. Je bent daarnaast ook veel op de productievloer te vinden om te luisteren naar de problemen waar collega’s tegenaanlopen en welke wensen er zijn vanuit de gebruiksvriendelijkheid van de machines. Deze feedback inventariseer je en vanuit daar ontwikkel je een implementatieplan welke je initieert en begeleidt.

Je hebt als ICT Coördinator meerdere projecten naast elkaar lopen, ieder in een andere fase. Projecten zullen bijvoorbeeld zijn; productieautomatisering, robotisering en data gedreven en papierloos werken. Natuurlijk bewaak je de voortgang en zorg je ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn. Ontstaan er nieuwe wensen of blijken zaken niet realiseerbaar? Dan ga jij terug naar de data, om een andere oplossing te bedenken.


Functie-eisen

 • Je hebt een 1e werkervaring op zak;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Affiniteit met IT;
 • Kennis van een programmeertaal is mooi meegenomen, programmeer jij hobbymatig? Ook deze ervaringen zijn welkom;
 • Je hebt een servicegerichte, pragmatische instelling en schakelt gemakkelijk en snel!


Beschik jij over deze competenties?


 • Je bent niet bang om je mening te geven, je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor. En je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
 • Je hebt inzicht. Je bent goed in staat om strategie te vertalen naar tactische en operationele IT acties.


Aanbod

 • Een direct dienstverband bij de opdrachtgever van PART Techniek. Wij en onze opdrachtgever willen je graag voor langere tijd binden aan het bedrijf;
 • Een marktconform salaris;
 • Een baan van 32 tot 40 uur per week;
 • Een dynamisch bedrijf met leuke collega’s.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.