058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Weet jij de opdrachtgever van PART Techniek te begeleiden in de wereld van homologatie en andere keurmerken waarmee zij continue willen blijven aansluiten, zoals CE en UL regelgeving?

Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek maakt machines met een combinatie van doordachte techniek, een fraai en stoer design, lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde en hebben een adequaat service apparaat.


Functie

Vanuit deze internationale rol begeleid je de opdrachtgever van PART Techniek in de wereld van homologatie en andere keurmerken waarmee zij continue willen blijven aansluiten, zoals CE en UL regelgeving. Daarnaast (mede)vertegenwoordig je onze opdrachtgever in branche relevante overlegorganen als Fedecom, CEMA en INNOSETA. Je maakt deel uit van het R&D team. Je voert zelfstandig onderzoek uit naar de benodigdheden om voor de machines nu en in de toekomst compliant te zijn in alle, voor onze opdrachtgever relevante markten over de hele wereld. Je vertaalt dit naar concrete opleverpunten voor de interne organisatie en verzorgt de aanlevering van documentatie naar de diverse instanties. Hierbij werk je samen met collega’s in de lokale markten.


Verdere werkzaamheden:

 • Achterhalen van de relevante (toekomstige) regelgeving;
 • Opstellen van een compliance-risico analyse;
 • Vertalen van externe eisen naar interne opleverpunten;
 • Coördinatie van de lopende compliance processen intern en extern;
 • Voorbereiding en oplevering van benodigde documentatie;
 • Contactpersoon voor collega’s en partners met betrekking tot compliance.


Functie-eisen

 • Minimaal HBO opleidingsniveau;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, een derde taal is een pré;
 • Relevante werkervaring op het gebied van compliance / homologatie;
 • Ervaring in de voertuig industrie;
 • Technisch inzicht;
 • Juridische (basis)kennis.


Aanbod

De opdrachtgever van PART Techniek biedt een stimulerende, sterk groeiende, dynamische en internationale werkomgeving met goede mogelijkheden tot opleidingen en veel ruimte om je te ontwikkelen. Het gaat hier om een belangrijke rol in een gedreven organisatie waar je het verschil kunt maken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.