058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Als industrialisatie engineer werk je in een multidisciplinair team van enthousiaste productontwikkelaars (mechatronica, werktuigbouw, software en elektronica engineers) en ben je betrokken bij de ontwikkeling en continue verbetering van de producten gedurende hun hele lifecycle.


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek ontwikkelt en produceert complexe eindproducten en subsystemen die gebruikt worden in complexelaboratorium- of patiëntomgevingen met koppelingen naar diverse (client-server) softwareapplicaties van andere producten van de organisatie.


Functie

Als industrialisatie engineer werk je in een multidisciplinair team van enthousiaste productontwikkelaars (mechatronica, werktuigbouw, software en elektronica engineers) en ben je betrokken bij de ontwikkeling en continue verbetering van de producten gedurende hun hele lifecycle.


Als industrialisatie engineer ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Jij zorgt er voor dat productie altijd de beschikking heeft over de laatste productiedocumentatie van de producten en dat de supply chain soepel verloopt omdat alle product configuraties, stuklijsten en bijbehorende documentatie in het ERP en gerelateerde systemen beschikbaar zijn. Je bent tevens het eerste aanspreekpunt in het geval van vragen of problemen en werkt samen met de product owners en andere specialisten aan een spoedige oplossing.


Daarnaast lever je een significante bijdrage aan de design-to-order werkzaamheden voor klant-specifieke configuraties, productvarianten en projecten.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Jij zorgt voor de overdracht en communicatie richting productie en bent eerste aanspreekpunt bij engineering gerelateerde problemen.
 • Je draagt proactief oplossingen aan zodat de productie en supply chain door kan gaan.
 • Je maakt en update de 3D modellen de 2D werktekeningen volgens geldende ISO standaarden. De 2D tekeningen worden gebruikt als specificatie richting onze (wereldwijde) componentleveranciers en voor de kwaliteitscontrole op ontvangen goederen;
 • Je stelt stuklijsten op en houdt deze bij naar de laatste stand van zaken.
 • Je helpt mee bij het opstellen van assemblage werkinstructies en gerelateerde productiedocumentatie; je ondersteunt in industrialisatieactiviteiten om nieuwe of aangepaste producten te implementeren bij de productieafdeling en traint daarbij de medewerkers in het gebruik ervan.


Functie-eisen

 • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Ervaring met CAD tekenpakketten zoals Solid Edge, Solid Works, Inventor, AutoCAD;
 • Ervaring met meerdere technieken (zoals plaatwerk, spuitgieten, draai- en freeswerk, handlamineren, extrusie, 3D printen);
 • Ervaring met het maken / aanpassen van elektrische schema’s in bijvoorbeeld EPlan is een pré;
 • Gedegen materiaalkennis;
 • Goede communicatieve vaardigheden, gemakkelijk aanspreekbaar voor de medewerkers van de verschillende afdelingen;
 • Goede spreek en schrijfvaardigheid in het Engels en Nederlands;
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.


Aanbod

De opdrachtgever van Part Techniek is al een betrouwbare speler in een niche in de markt. Je werkt in een klein team van slimme mensen met een doe-mentaliteit. Een prettige werksfeer is belangrijk. Net zoals je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsomstandigheden. Je kunt voor deze functie onder andere rekenen op:


 • Een goed salaris;
 • Ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.