058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een technisch talent en ben je op zoek naar een avontuurlijke en afwisselende uitdaging als Service Monteur? 


Organisatie

Vanuit het bedrijf worden was-, sorteer-, transport– en bunkerinstallaties ontworpen en gemaakt, die wereldwijd worden ingezet.


Functie

Als Internationaal Service- & Assemblagemonteur ga je grote projecten op locatie opbouwen. Ook ga je zelfstandig service- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren bij klanten en tussendoor in een productieomgeving kwaliteitsmachines assembleren. De functie betreft een avontuurlijke, afwisselende functie met veel mooie uitdagingen.


Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO werktuigbouwkunde / mechatronica of een soortgelijke opleiding;
  • Rijbewijs B (E);
  • Kennis van PLC-techniek;
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal (dat is een pré);
  • Bereid om internationaal te reizen;
  • Bereid om storingsdiensten 24/7) te draaien;
  • Proactief/servicegericht ingesteld;
  • Flexibel ingesteld.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van ‘Service Engineer’ via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.