058 833 0001 info@parttechniek.nl

Internationaal Service Engineer – Joure

Introductie

Ben jij de techneut in hart en nieren die met veel plezier de apparatuur en installaties van onze opdrachtgever bij haar klanten gaat onderhouden?


Organisatie

Werken bij onze opdrachtgever betekent veel vrijheid. Je werkt in een groeiend en dynamisch bedrijf dat wereldwijd actief is. Je talenten zullen optimaal worden benut en je wordt hierin ook goed begeleid. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden in een omgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan. Elk jaar wordt een zomerbarbecue georganiseerd en met Kerst wordt een borrel geregeld. Één keer per maand wordt er een gezamenlijke lunch georganiseerd. Ook wordt elk jaar een gezamenlijk uitje georganiseerd. Kortom, je komt te werken voor een bedrijf met een gezellige sfeer en waar je ook voldoende mogelijkheden om te groeien krijgt.


Functie

Je bent een techneut in hart en nieren en je hebt plezier in het werken bij klanten en omgaan met mensen. Je hebt een flexibele instelling, bent drukbestendig en je kunt goed anticiperen op (onverwachte) problemen. De werkzaamheden zijn:

  • Analyseren en oplossen van storingen;
  • Inspecteren van de apparatuur eninstallaties;
  • Het aanbrengen van modificaties;
  • Het aanpassen van de machines en de installatie op locatie bij de klant;
  • Service administratie bijhouden;
  • Reizen, zowel met de auto als met het vliegtuig. De verdeling zal ongeveer 70% nationaal / 30% internationaal.


Functie-eisen

  • Heb jij een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO niveau?
  • Klant- en resultaatgericht, veerkracht (de realiteit is vaak anders dan de theorie) en oplossingsgericht?
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie?


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact