058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij een MBO opleiding richting (werktuig)bouwkunde of vergelijkbaar, kennis van en ervaring met AutoCad ? Dan komt PART Techniek graag met je in gesprek over deze leuke en uitdagende functie van junior engineer!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een innovatieve leverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium.


Functie

Voor de Engineersafdeling zoeken we een (allround) junior engineer. Iemand die kan calculeren, tekenen en de werkvoorbereiding kan doen van in eerste instantie kleine projecten. De nadruk komt daarom eerst te liggen bij één afdeling. Deze afdeling maakt oplossingen voor voor vooral kleine opdrachtgevers en particulieren. Later ga je ook de grotere projecten behartigen.


Je maakt offertes op basis van aangeleverde informatie en zorgt er eventueel voor dat erop locatie wordt ingemeten. Hierin heb je klantcontact, want ook even informeren ‘goh, u hebt een offerte van ons ontvangen, weet u al wat u wilt?’ hoort erbij. Als engineer ben je ook verantwoordelijk voor het maken van tekeningen op basis van de gegevens van de ontvangen orders. Natuurlijk maak je deze tekeningen zo dat de collega’s van productie & montage hun werk goed kunnen doen. Je ontwerpen oplossingen (en werkte deze uit) welke noodzakelijk zijn voor een correcte uitvoering van het werk. Daarbij stel je het benodigde materiaal vast. Koop je deze in, en roep je materiaal af. Samen met afdeling logistiek bewaak je levertijd, kwaliteit (beschadiging) en compleetheid (back orders) van leveringen en ook het accorderen van inkoopfacturen pak jij op!


Functie-eisen

Voor deze leuke en uitdagende functie als engineer zoeken we iemand die lef heeft en creatief, vrolijk, leergierig, een teamplayer en een doorzetter is. Daarnaast denken we dat het erg handig is als je een MBO opleiding richting (werktuig)bouwkunde of vergelijkbaar hebt afgerond. En kennis van en ervaring met hebt met projectmatig werken AutoCAD en Office Excel. Ook is het hebben van een rijbewijs enorm handig. Want je moet ook weleens een situatie ter plekke bekijken om een goede inschatting van mogelijkheden te kunnen maken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van Junior Engineer via PART Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app PART Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.