058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Kom jij onze opdrachtgever helpen haar internationale groei te verwezenlijken? PART Techniek is op zoek naar een monteur voor het vervaardiging van geavanceerde machines. 


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige test equipment. Met de innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. Ze hebben een aantal unieke producten ontwikkeld en staan in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan.


Functie

PART Techniek is op zoek naar een Junior Monteur. Je gaat samen met je collega’s hoge druk componenten en druktestmachines bouwen. Je bent een belangrijke onderdeel van het team. Zo bouw je omkasting, testunits en leidingwerk en verricht je initieel RVS laswerk. Je bouwt vanaf lay-out tekeningen en hydraulische schema’s tot een compleet werkend hogedruktestsysteem. Ook ondersteun je bij werkzaamheden zoals bekabeling aanleggen en het testen van elektrische en elektronische besturingen. Je voelt je verantwoordelijke voor een tijdige levering van machines en stelt alles in het werk om volgens planning en de hoge kwaliteit te leveren. Je bent een teamplayer, je werkt nauw samen met ons Hoofd Productie en andere collega’s.


Wie ben jij?

Je werkt graag in een team met verschillende disciplines en durft initiatief te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van projecten en processen. Daarnaast ben je kostenbewust en accuraat; je hebt sterke probleemoplossende vaardigheden. Je laat je niet zomaar voor de gek houden; je wilt altijd onderbouwing horen en het echt snappen. Tevens draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplek en is naleving van voorschriften voor jou vanzelfsprekend.


Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde opleiding MBO in een technische richting
  • Kennis van pneumatiek, hydraulica, besturingstechniek en mechatronica
  • Ervaring met Tig lassen is een pré
  • Zelfstandig kunnen werken in een klein team
  • Bij voorkeur spreek je ook een woordje Duits en/of Engels


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Service Engineer’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.