058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij het vak leren van monteur industrie- en woningbouwdeuren? Reageer dan snel bij Part Techniek! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie, zij leveren en monteren garage- en bedrijfsdeuren, woningbouwdeuren, deurautomaten en hekaandrijvingen.

Functie

Als junior monteur ga met een ervaringen monteur mee op klus en leer je zo de kneepjes van het vak. Als monteur industrie-en woningbouwdeurenhoud je je bezig met hetuitvoeren van de montage- en periodieke onderhoudsopdrachten van overhead-, sectionaal- en openslaande deuren voor industrie en woningbouw. Op termijn draai je mee in de 24 uur storingsdienst.De onderhoudswerkzaamheden hebben betrekking op deuren zoals kantel-, sectionaal-, snelloop, branddeuren, brandschermen en toegangstechniek zoals schuif- en draaideurautomaten, (elektronische) hang- en sluitwerk en toegangscontrole. De doelstelling is dat je op termijn de werkzaamheden zelfstandig verricht.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent klantgericht en flexibel bij het werken in teamverband;
  • Fysiek sterk en geen hoogtevrees;
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en E en een VCA-certificaat ( of dit willen behalen);
  • Werkervaring is niet belangrijk, een goede instelling en betrouwbaarheid wel.

Aanbod

Een marktconform salaris en de mogelijkheid om mee te bouwen aan een snelgroeiende dynamische organisatie. Op deze positie maak je samen met je collegaโ€™s het verschil. De ontwikkeling van de organisatie, je persoonlijke ontwikkeling en werkplezier gaan daarbij hand in hand. Het betreft een dynamische baan binnen een groeiend bedrijf met veel mogelijkheden.

Inlichtingen

Chris Postma 058 8330001

Sollicitatie

Chris Postma 058 8330001