Inloggen
058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Recentelijk je studie chemische of proces technologie afgerond? Of heb je de eerste stap op de arbeidsmarkt al gezet, maar ben je toch op zoek naar een uitdaging die beter aansluit op je wensen en/of opleiding? Gezamenlijk met onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Junior Process Engineer ter versterking van het projectteam.


Functie

Als Junior Process Engineer ben je onderdeel van het projectteam en verantwoordelijk voor ontwerp het van onze opdrachtgever haar producten. Je hebt afwisselende werkzaamheden waar jij je bezighoudt met het ontwerp, startup en opvolging het proces van full-scale installaties.

Werkzaamheden die hierbij horen zijn het besturen en opvolgen pilot installaties, oplossen van storingen en uitvoeren van diverse analyses in het laboratorium. In de design fase kun je te maken krijgen met meet- en regeltechniek, instrumentatie, safety systemen, etc. In de beginfase zal je begeleid worden door een Senior Process Engineer voor goede ontwikkelingen en ervaringen als Process Engineer.


Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde studie chemische of proces technologie;
  • Je bent net afgestudeerd of je hebt maximaal 3 jaar werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je bent bereid tot internationaal reizen.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.