058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Recentelijk je studie chemische of proces technologie afgerond? Of heb je de eerste stap op de arbeidsmarkt al gezet, maar ben je toch op zoek naar een uitdaging die beter aansluit op je wensen en/of opleiding? Gezamenlijk met onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Process Engineer ter versterking van het projectteam.


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt, fabriceert en installeert, met ongeveer 100 werknemers, roestvaststalen equipement (bijvoorbeeld tanks, bordessen) en procesinstallaties voor vele klanten door heel (Noord-)Nederland. Haar klanten zitten voornamelijk in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.


Functie

Als Process Engineer ben je onderdeel van het projectteam en verantwoordelijk voor het ontwerp van de producten. Je hebt afwisselende werkzaamheden waar jij je bezighoudt met het ontwerp, de startup en de opvolging van het proces van full-scale installaties. Zo’n beetje alles wat bij een project komt kijken dus, van begin tot eind. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het besturen en opvolgen van pilot installaties, het oplossen van storingen en uitvoeren van diverse analyses in het laboratorium. In de design fase kun je te maken krijgen met meet- en regeltechniek, instrumentatie, safety systemen, etc.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, met specialisatie Chemische Technologie, Voedingsmiddelentechnologie of soortgelijk;
  • Je bent net afgestudeerd of hebt al relevante werkervaring opgedaan;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je hebt ervaring met de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie;
  • Je vindt productieprocessen of het verbeteren van bestaande productieprocessen interessant;
  • Je bent eventueel bereid tot internationaal reizen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van Process Engineer de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.