058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Innovatieve oplossingen bedenken voor productieautomatisering door het ontwerpen van maatwerk machines, tot aan complete productielijnen met robots voor klanten wereldwijd. Dat is wat je gaat doen bij onze opdrachtgever als Software Engineer Machinebouw. Iets voor jou?


Organisatie

Je komt te werken bij een gezellig bedrijf waar met 35 collega’s klanten bedient worden over de hele wereld. Deze klanten produceren veelal composietonderdelen voor uiteenlopende toepassingen waarbij geholpen wordt met de automatisering van hun productieproces. Doordat het een klein bedrijf betreft en er maatwerk wordt geleverd, is er veel ruimte voor eigen initiatief en dit moet uiteraard bij je passen.


Functie

Onder leiding van de Senior Software Engineer ga je softwaretoepassingen ontwerpen voor klant specifieke machines, servobesturingen en service op het gebied van speciaal machinebouw. Je denkt mee over haalbare softwarematige oplossingen en werkt tekeningen van installaties, apparaten en constructies uit tot en met detailengineering. Regelmatig ga je naar de klanten toe om te helpen bij het opleveren van nieuwe machines, voor service of het verhelpen van storingen.


  • Je ontwerpt hardware, schrijft software en ontwikkelt specificaties en softwaretoepassingen. Deze ga je ook testen en implementeren;
  • Samen met de (Sr.) Software Engineer beheer je de gestandaardiseerde software;
  • Je assisteert op onze eigen productieafdeling tijdens assemblage van machines en productielijnen;
  • Je bent betrokken bij het testen en het inbedrijfstellen van de gerealiseerde soft- en hardware ontwerpen;
  • Je traint en instrueert collega’s en gebruikers m.b.t. het gebruik van de ontwikkelde hard- en software;
  • Onder leiding van (Sr.) Software Engineers verhelp je storingen, zowel intern als bij de klant op locatie.


Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding industriële automatisering of vergelijkbaar;
  • Je vindt het leuk af en toe te reizen en klanten enkele dagen op locatie te ondersteunen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering.


Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.