058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarbij je je voornamelijk bezig gaat houden met de werkvoorbereiding en het ondersteunen bij de inkoopwerkzaamheden?


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt, fabriceert en installeert, met ongeveer 100 werknemers, roestvaststalen equipement (bijvoorbeeld tanks, bordessen) en procesinstallaties voor vele klanten door heel (Noord-)Nederland. Haar klanten zitten voornamelijk in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.


Functie

Part Techniek heeft een uitdagende startersfunctie, waarbij je werkzaam bent op het bedrijfsbureau van onze opdrachtgever. Je gaat je voornamelijk bezig houden met de werkvoorbereiding en het ondersteunen bij de inkoopwerkzaamheden. Zo ga je de werkvoorbereiding van projecten verzorgen, houd je je bezig met de planningen, het inkopen van de materialen en zorg je er voor dat de opleverdocumenten aangeboden worden aan de klant.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een HAVO diploma of een afgeronde MBO opleiding niveau 4;
  • Je hebt een brede interesse voor de RVS techniek;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent klantvriendelijk, proactief en gemotiveerd;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.


Aanbod

Een uitdagende en zeer afwisselende baan, waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

  • Een prettige werksfeer in een informele bedrijfscultuur.
  • Een fulltime dienstverband.
  • Een salaris conform leeftijd, opleiding en cao.
  • Mogelijkheid tot vaste aanstelling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.