058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de monteur met ervaring in de auto, installatie of elektrotechniek en toe aan een nieuwe uitdaging? Voor Thermo King in Heerenveen zijn we op zoek naar een Koeltechnisch Monteur voor onderhoud, inspectie, reparatie en installatie van haar koeltechnische installaties. 

Organisatie

Misschien heb je nog nooit van Thermo King gehoord, maar toch heb je dagelijks met ze te maken! Want jouw eten, drinken, mogelijke medicijnen of je bosje bloemen zijn tijdens het transport allemaal geconditioneerd vervoerd. Thermo King levert transportkoelmachines, bouwt deze op en onderhoudt ze. Waardoor zij en jij in optimale conditie blijven. Net als de goederen die onze klanten vervoeren.


Functie

Je begint met een zorgvuldig opgezet inwerkschema om al de installaties te leren kennen. Hierna ben je getraind voor het regulier onderhoud, inspecteren en repareren van de installaties. Daarna ben je inzetbaar voor het installeren en in bedrijf stellen van nieuwe koeltechnische installaties. Je start de werkzaamheden in de werkplaats in Heerenveen na je inwerkperiode zal je ook inzetbaar zijn als service monteur op locatie bij de klanten.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding;
  • Je hebt ervaring in de auto, installatie- of elektrotechniek;
  • Jij hebt zin om alles te leren over koeltechnische installaties;
  • Je beschikt over zeer goede communicatieve eigenschappen;
  • Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
  • 1 keer in de vier weken in de service.


Aanbod

  • Een goed opleidingsplan met ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een multidisciplinaire werkplek (elektrotechniek, dieseltechniek en koeltechniek);
  • Een salaris gebaseerd op kennis en werkervaring.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de machines en de techniek bekijken, kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.