058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Sta jij voor kwaliteit, betrouwbare afspraken, aandacht voor het product en het exact voldoen aan gestelde eisen? En mag jij je graag bewegen op de werkvloer met een ultra modern machinepark en echte vaklieden op het gebied van CNC verspaning? Dan is de vacature van kwaliteitscontroleur bij PART Techniek wellicht iets voor jou?


Organisatie

Heb je eenvoudige of juist complexe precisie-onderdelen nodig? Dan ben je bij de opdrachtgever van PART Techniek op het juiste adres!

Met een gepassioneerd team van engineers, tekenaars, werkvoorbereiders, TD, machinebedieners en logistiek, en een jong machinepark met gerobotiseerde processen en toppers op het gebied van verspaning zijn zij toonaangevend in hoogwaardige metalen elk mogelijke legering te verspanen.

Functie

Het opstellen van productspecifieke meetprogramma’s, het correct uitvoeren van diverse metingen en het opstellen van rapportages, certificering en inspectieverslagen. Dat is maar een gedeelte van je werk. Wat je vooral doet is ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt doordat de juiste omstandigheden worden gecreëerd door het:

 • Adviseren van collega’s bij nieuwe producten,
 • Werkinstructies op te stellen m.b.t. gebruik van de meetapparatuur,
 • Communiceren over geconstateerde kwaliteitsafwijkingen,
 • Onderhouden en kalibreren van gebruikte meetgereedschappen,
 • Bij afwijkingen of onverwachte situaties intern afstemmen om de meest efficiënte oplossing te vinden.
 • Bewaren van overzicht over prioriteiten en rekening houden met de volgende stappen in het proces.
 • Helpen van collega’s bij productieproblemen en om de uitvoerbaarheid te optimaliseren.


Functie eisen

Voor jou is aandacht voor het product en het exact voldoen aan gestelde (kwaliteits-)eisen het allerbelangrijkste. Hiervoor werk je aan een geavanceerd proces met technisch hoogstaande machines en middelen. Bij voorkeur zoeken we iemand die voldoet aan onderstaande eisen, maar mocht dat niet zo zijn maar je zou het graag willen leren dan hoort PART Techniek ook graag van je!

 • Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau,
 • Je beheert meettechnieken en hebt kennis van diverse meetapparatuur en – instrumenten,
 • Je bent in staat om CMM & VMM programma’s te maken voor diverse (3D) meetmachines.
 • Je bent actief gericht op klantwensen, levert maatwerk maar verliest daarbij natuurlijk niet het organisatiebelang uit het oog.


Aanbod

Geldt een deel van de bovenstaande punten voor jou? Dan ben jij de kwaliteitscontroleur waar PART Techniek naar op zoek is! Waarom wil jij dit niet mislopen?

 • Jij wilt werken met een hypermodern machinepark in een fulltime, zelfstandige en afwisselende baan.
 • Je houdt van transparantie, open- en eerlijkheid in een platte organisatie met een nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur.
 • Je krijt een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en een opleidingsbudget van in ieder geval €2500 per jaar zodat je jezelf blijft ontwikkelen.
 • Jij wilt samenwerken met werkvoorbereiders, engineers, programmeurs, inkoop, machine-instellers, TD, logistiek en natuurlijk je collega’s van kwaliteit.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan het uiterst moderne machinepark bekijken, kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek en producten van dichtbij bekijken. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.