058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij aan de slag bij een stabiel, innovatief en groeiend familiebedrijf dat al decennialang heeft bewezen ook in slechtere tijden adequaat te kunnen anticiperen op kansen en bedreigingen? Part Techniek is op zoek naar een ‘Lead Engineer Machinebouw’ die ervaring heeft in het leiden van meerdere projecten tegelijkertijd. En die kan sturen op tijd, financiën en kwaliteit, die daarnaast ervaring heeft met planningsprogramma’s en die communicatief sterk is.


Functie

Als ‘Lead engineer Machinebouw’ begeleid jij projecten van begin tot eind. Jij bent er verantwoordelijk voor dat alles volgens planning verloopt en dat de machines binnen de afgesproken project-eisen worden opgeleverd en geïmplementeerd. Uiteraard ben je niet alleen verantwoordelijk voor tijdsplanning maar ook teken je zelf mee aan het project. Jij houdt het overzicht en staat in nauw contact met klanten, de interne organisatie en toeleveranciers. Wanneer jij ruimte ziet voor verbeteringen in het proces initieer je deze en voer jij ze door. In deze rol werk je nauw samen met sales, engineering, werkvoorbereiding, werkplaats en buitendienst. Jullie overleggen regelmatig en ondersteunen elkaar waar nodig. Je werkt aan innovatieve, complexe projecten. Jij voelt je verantwoordelijk om ieder project met een goed resultaat af te ronden je bgeleid de projecten maar tekent zelf ook! Een mooie combinatie functie.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO/WO niveau;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. ;
 • Je vindt het geen probleem om zo nu en dan klanten en projecten te bezoeken (in binnen- en buitenland);
 • Je denkt in oplossingen en komt met nieuwe ideeën. Je houdt vast tot het beoogde resultaat bereikt is, zowel op financieel -, tijd- als kwaliteitsvlak;
 • Overzicht houden en de juiste prioriteiten stellen is jouw ding. Jij neemt op een natuurlijke en motiverende wijze de leiding binnen projecten;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed presteren onder (tijds)druk. Je weet hoe belangrijk wij ‘afspraak = afspraak’ vinden;
 • Je hebt ervaring met het werken met ERP-pakketten (Exact is pré).
 • Je hebt recente werkervaringen met engineren en tekenpakketten (Creo elements is een pré)


Aanbod

 • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf;
 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro);
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Werken bij een groeiende organisatie en een speler in de sector die jou volop kansen biedt voor de toekomst;
 • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband, een (ontwikkel)assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.