058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een leer/werkplek waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig en zelfstandige monteur?


Functie

Als leerling monteur ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de machine- of sub- samenstellingen. Daarnaast is het voor jou geen probleem om mechanische en elektrische storingen te zien en deze op te lossen. Daarbij geef je terugkoppeling van de gemaakte fouten, die voort zijn gekomen uit het eerdere montageproces. Dit met als doel het totale proces van machinebouw te verbeteren. Ook initieer je voorstellen ten aanzien van de werkvolgorde, montagetechnieken en verbeteringen aan de teamleider. Als leerling zorg je er voor dat je op een schone en opgeruimde werkplek je functie kunt uitvoeren en je let op de naleving van de veiligheidsvoorschriften.


Functie-eisen

Een leerling met een proactieve houding, die het leuk vindt om zich bezig te houden met vernieuwing. Je bent een doener en ziet wat er moet gebeuren. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten die je behaalt zodat je collega’s zonder problemen de modules van de machine verder kunnen samenstellen. Het is belangrijk dat je communicatief en collegiaal bent! Daarnaast heb je het volgende:


  • Je bent in het bezit van een vmbo diploma of je hebt een technische mbo vooropleiding gedaan;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je werkt ten allen tijden nauwkeurig en veilig;
  • Je bent leergierig en vindt het geen probleem om gedurende 2 jaar of langer, één dag in de week naar school te gaan.


Aanbod

  • Je schoolgeld en studiematerialen worden betaald;
  • Wanneer je je opleiding succesvol afrondt, ligt er een vast contract van monteur voor je klaar;
  • De mogelijkheid om een vervolgopleiding te volgen bijvoorbeeld eerst Mechatronica 2 en vervolgens Mechatronica 3;
  • 27 vrije dagen + 13 ADV dagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband;


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van ‘Leerling monteur’ via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.