058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij die ervaren service- en storingsmonteur die houdt van techniek en afwisselend werk? Zoek jij veel vrijheid in je functie? Informeer eens bij Part Techniek voor de functie van Liftmonteur!


Functie

Je bent veelal werkzaam op locatie, in de regio Noordoost. Je houdt je bezig met meerdere technische aspecten van liftinstallaties. Dit betreft onderhoudswerkzaamheden, kleine reparaties, keuringen en storingen aan liftinstallaties van diverse merken. Tevens is de mogelijkheid aanwezig om een actieve bijdrage te leveren als één van “jouw” liften wordt gemoderniseerd. Je adviseert klanten en collega’s over verschillende technische aspecten hiervan. In deze functie heb je behoorlijk wat vrijheid en afwisseling. Je bepaalt deels jouw eigen planning, tijdsindeling en prioriteiten.


Functie-eisen

  • Een afgeronde elektrotechnische opleiding;
  • Aantoonbare ervaring in het werken met liftinstallaties;
  • Zelfstandig kunnen werken, maar blijft ook onderdeel van het team;
  • Je bent servicegericht, volhardend en stressbestendig;
  • Je bent flexibel en schakelt snel.


Aanbod

  • Een functie met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid;
  • Een functie waarbij een liftmonteur nog liftmonteur kan zijn;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs en de industrie;
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Liftmonteur’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.