058 833 0001 info@parttechniek.nl

Maintenance Engineer – Sumar

Introductie

Een gloednieuwe functie in het Friese Suameer als Maintenance Engineer! Als Maintenance Engineer heb je onder andere de verantwoordelijkheid voor een zo hoog mogelijke technische beschikbaarheid van de productiemiddelen in de fabriek.


Organisatie

Hygiëne bevorderen: daar draait het om bij de producten van onze opdrachtgever. Zij ontwikkelen producten die wereldwijd in ontelbare huishoudens én bedrijven gebruikt worden.

Functie

Je houdt je dagelijks bezig met het verbeteren van het uit te voeren onderhoud en bent verantwoordelijk voor het actueel houden van het onderhoudssoftware pakket, documenten en tekeningen. Jouw belangrijkste doel in deze rol: het behalen van een zo hoog mogelijke technische beschikbaarheid van de productiemiddelen en installaties in de fabriek d.m.v. verschillende analysemethoden.


Verder ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de onderhoudscontracten met externe partijen en heb je een adviserende rol m.b.t. de dagelijkse prestaties van de technische dienst en productiemiddelen.


Je werkt daarvoor o.a. nauw samen met je collega’s van de technische dienst en de Site Maintenance Leader. Vanuit deze samenwerkingen controleer en borg je de continue verbeteringen van werkzaamheden en processen in de fabriek.

Functie-eisen

Je beschikt over een brede technische achtergrond en kan zorgvuldig analyseren en door deze twee te combineren ben je in staat om een goede vertaling te maken en je bent een stevige maar open persoonlijkheid die weet wat communiceren is binnen alle lagen in de fabriek. Gedreven, focus op doel en eindresultaat. Hierin volhardend maar realistisch. Je bent ondernemend en het initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend.


Verder heb je:

  • Hbo-niveau dat je kunt aantonen door een diploma (richting werktuigbouw, Technische Bedrijfskunde, Electrotechniek) of assessment;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het werken binnen een TD met ca. 15 monteurs;
  • Key user SAP PM;
  • Naast het Nederlands, beheers je de Engelse taal in woord en geschift en de Duitse taal in geschrift.

Aanbod

Een super leuke baan met gedreven collega’s in de fabriek in Suameer! Wat de fabriek van de opdrachtgever van PART Techniek in het Friese Suameer zo bijzonder maakt? Zij zijn de enige locatie in de wereldwijde organisatie met 48.000 werknemers, die nonwoven-producten voor hygiënetoepassingen maakt! Dit alles in een no-nonsens, informele werksfeer waar veel ruimte is voor samenwerking, innovatie en techniek! Zij bieden een marktconform salaris, inclusief 13e maand en een gunstige pensioenregeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!