058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Als iemand je vraagt: ‘wat doe je eigenlijk voor werk?’ dan kan jij antwoorden ‘ik ben verantwoordelijk voor het technisch optimaal functioneren van productie- en verpakkingsmachines’. Dit doe je bij een toonaangevende werkgever in Zuidwest Friesland, en dat is een leuke uitdagende en zelfstandige functie.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een sterk internationaal georiënteerde werkgever, onderdeel van een grotere holding maar met een middelgrote fabriek in Zuidwest Friesland. In de fabriek heerst een no-nonsense Friese sfeer en mentaliteit. Een mentaliteit van ‘doe maar gewoon’, maar ook één van ‘we willen het elke dag weer een beetje beter dan gisteren doen’.


Functie

Met jouw kennis en ervaring op hydraulisch, pneumatisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied ben je verantwoordelijk voor het technisch optimaal functioneren van productie- en verpakkingsmachines. Voornamelijk ben je bezig met het analyseren en verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud. Ook verzorg je geholpen door procesbeschrijvingen, tekeningen / schema’s en machineboeken ombouwen ten behoeve van productie verzorgen. Met collega’s zoals operators en teamleiders bespreek je de technische staat van productiemachines en eventuele aandacht- of verbeterpunten. Ook het begeleiden van externe monteurs tijdens onderhoudstops of technische verbetertrajecten hoort bij jouw takenpakketten.


Functie-eisen

De ideale kandidaat voor de opdrachtgever van Part Techniek heeft;

  • Ervaring met electro-en besturingstechniek, pneumatiek, hydrauliek.
  • Streeft continue naar het behalen van de hoogste kwaliteit ten aanzien van je werkzaamheden.
  • ‘Ziet’ het werk en heeft een pro actieve houding.
  • Trainingen en opleidingen volgen om de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en mogelijkheden doet hij/zij graag.
  • Is bereid om te werken in ploegendienst of dagdienst + storingsdienst.


Aanbod

De opdrachtgever van Part Techniek is qua klantenportefeuille sterk internationaal georiënteerd, maar in de fabriek heerst een no-nonsense Friese sfeer en mentaliteit. Een mentaliteit van ‘doe maar gewoon’, maar ook één van ‘we willen het elke dag weer wat een beetje beter dan gisteren doen’. De functie betreft een fulltime, zelfstandige afwisselende baan met een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket. Bijvoorbeeld:

  • Een goede (middelloon) pensioenregeling.
  • Er zijn collectieve zorgverzekeringen afgesloten, deelname hieraan is vrijwillig. Hierbij geldt een collectiviteitskorting van ca. 8%. Maandelijks draagt de werkgever € 10,- in de kosten bij (ook als je van een andere zorgverzekeraar gebruik zou blijven maken).
  • Bij een aanvullende zorgverzekering óf als je aantoonbaar lid bent van een sportschool, draagt de werkgever hiervoor bij.
  • Er is sprake van uitstekende opleidingsmogelijkheden voor verdere persoonlijke ontplooiing en vakinhoudelijke groei.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van ‘Monteur Mechatronica’ via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? Part Techniek vertelt je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.