058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij flexibel en kun je snel schakelen tussen werkzaamheden? Ben jij de Maintenance Technician die er voor gaat zorgen dat de apparatuur bij onze opdrachtgever operationeel blijft en waar nodig verbeterd wordt?


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. Ze zijn een internationale organisatie met vestigingen in Frankrijk, Verenigde Staten en Nederland. In de productiefaciliteit zijn ongeveer 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn hier ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, Supply Chain Management, Inkoop, Sales en Marketing gevestigd.


Functie

Vanuit je collega’s van de productie komt een melding dat er een meetsysteem defect is. Dit kan overal aan liggen, is het probleem elektrisch, optisch of mechanisch? Is het een gebruikersfout, ligt het aan de software of is het product zelf defect? Aan jou de taak om het probleem te verifiëren en samen met je collega’s op te lossen.


Als Maintenance Technician ben je vaak op pad in de fabriek om er samen met jouw collega’s ervoor te zorgen dat de apparatuur operationeel blijft en waar nodig verbeterd wordt. Wanneer je niet op pad bent zit je aan je bureau op de werkplaats met je collega’s. De werkzaamheden zullen worden toegespitst op jouw capaciteiten. Dit kan lopen van het helpen met assemblage, soldeerwerkzaamheden en bestellen, tot het helpen met de ontwikkeling van nieuwe apparatuur en fout zoeken. Jezelf door ontwikkelen is een vast onderdeel op onze afdeling.


Soms komt er een collega tussendoor die hulp nodig heeft met bijvoorbeeld het vinden van een fout in een apparaat. Jij kan dan snel schakelen tussen de werkzaamheden om je collega uit de brand te helpen. Flexibiliteit is essentieel voor deze functie.


Functie-eisen

  • Je hebt MBO of MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bent handig, vindingrijk en nieuwsgierig;
  • Een diploma in de richting van technische elektronica of een vergelijkbare opleiding;
  • Affiniteit met elektronica, zowel analoog als digitaal;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.


Aanbod

  • Een fulltime baan, startend met een jaarcontract;
  • Een belangrijke rol binnen een ambitieuze organisatie;
  • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding;
  • Een team met leuke collega’s;
  • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Maintenance Technician’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.