058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wegens groei binnen de afdeling Operations Engineering bij onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Manufacturing Engineer met een elektrotechnische achtergrond. Wil je graag werken aan leuke uitdagende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt? Wil je werken aan de meest geavanceerde en complexe systemen die door onze opdrachtgever worden geproduceerd? Ben je net klaar voor die eerste stap op de arbeidsmarkt of ben je juist die ervaren Engineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?


Functie

Je bent verantwoordelijk voor de optimale inrichting en technische ondersteuning van de Assemblage afdeling. Bij technische problemen zorg jij, in samenwerking met andere engineers en specialisten, voor een snelle en betrouwbare oplossing. Een quick fix is echter niet genoeg, we zijn altijd op zoek naar structurele verbeteringen. Daarom breng jij jouw vakkennis in bij multidisciplinaire projectteams om op basis van lean six-sigma methoden de bestaande assemblageprocessen en -systemen structureel te verbeteren.

Verder ben jij, in projecten waarin een nieuw product ontwikkeld wordt, de technische link tussen R&D- engineering en de fabriek. Vanuit jouw kennis van- en ervaring in assemblage binnen de machine-/apparatenbouw beïnvloedt je direct het productontwerp. Omdat jij technisch inzicht combineert met bedrijfskundig overzicht, weet je daarin altijd een goede balans te vinden tussen de technisch functionele eisen van het ontwerp en de vereisten in de supply chain.

“Mechatronica” in de producten en automatisering van de processen spelen een steeds grotere rol. Jij zorgt er dan ook voor dat de kennis hiervan in de komende jaren steeds verder toeneemt.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je interesse hebt in machine-/apparatenbouw.


Functie eisen

Je bent bevlogen, gaat uitdagingen aan. Bovendien laat jij je niet snel uit het veld slaan. Je hebt een ondernemende pioniersgeest en schakelt makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus. Ook heb je:

  • HBO Mechatronica met achtergrond in Elektronica;
  • Interesse in machine-/apparatenbouw;
  • Een combinatie van analytische vaardigheden en een pragmatische aanpak;
  • Heldere en krachtige communicatie, je bent iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen;
  • Een proactieve houding, zowel klant- als kwaliteitsgericht, je bent leergierig en flexibel;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

  • Een uitstekend salaris conform de CAO voor de Metaal en Techniek;
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.