058 833 0001 info@parttechniek.nl

Manufacturing Engineer – Sneek

Introductie

Wil jij aan de slag in een multifunctionele functie bij een voorloper op het gebied van technologie? In deze functie werk je in een hecht en ervaren en overzie je het gehele manufacturingproces.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een goed aangeschreven bedrijf met een modern machinepark waarmee ze hoogwaardige onderdelen (voornamelijk) frezen. De opdrachtgever van Part Techniek levert wereldwijd en loopt voorop in innovatie. Investeren in medewerkers is daardoor een vanzelfsprekendheid, heb jij nog niet de gevraagde ervaring maar wel de juiste instelling en motivatie, dan behoort een ontwikkelingstraject tot de mogelijkheden.


Functie

Jij verzorgt alle belangrijke manufacturing technische input van het project en product. Enkelstuks en series producten bereid jij efficiënt voor en fabriceer je door gebruik te maken van high-end CAD/CAM software, gereedschappen en machines. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. hightech 5-Assige bewerkingscentra en werk je met hoogwaardige hittebestendige materialen. Je werkt intensief samen in een team, met de operators, de scanafdeling en houdt daarnaast contact met leveranciers van  verspaningsmachines, gereedschappen en dergelijken.

De taken en verantwoordelijkheden van de Manufacturing Engineer zijn:

 • Plan en bepaal eigen activiteiten, zorg voor de juiste input en output, uitvoering, manufacturing strategieën en instructies;
 • Werk evalueren, verbeterproblemen herkennen en oplossen;
 • Eigen taken en planning beheren, rapporteren aan projectmanagement, herkennen en rapporteren van afwijkende stel- en productiebudgetten;
 • Nauw samenwerken met teamleden, collega’s, klanten en leveranciers;
 • Beoordelen van werk en documenten van collega’s met betrekking tot gekozen productie en manufacturing strategieën ontwerp, bewerkingsobservaties en testresultaten;
 • Ondersteunen en delen van kennis met operators en andere collega’s; 
 • Kennis ontwikkelen en onderhouden binnen de eigen discipline, nieuwe processen, het gebruik en onderhouden van software;
 • Meedenken naar verbeteringen in het customizen van processen en software;
 • Oplossen en optimaliseren van manufacturing, productieprocessen en bottlenecks.
 • Affiniteit en ervaring met Probing en Open Source parameterprogrammering binnen CNC ISO is zeer wenselijk .


Functie-eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Grondige kennis van verspaningstechnieken, materialen en het maken van CNC programma’s;
 • Kunnen lezen van tekeningen alsmede vorm- en plaatstoleranties;
 • Ervaring met CAD/CAM software en Toolmanagement software.


Aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.500,- en €4.900,- o.b.v. 40 uur per week. 
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een goede pensioenregeling (PME Metalektro), reiskostenregeling, 40 vrije dagen (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen).
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!