058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij werken aan constructies van de meest geavanceerde schepen, voor de grootste jacht- en scheepsbouwwerven ter wereld, in een jong en dynamisch team van 30 enthousiaste engineers? In Joure kun jij als Marine Engineer Werktuigbouwkunde deel uitmaken van een te gek team met tal van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bureau in de superjacht- en scheepsbouw. Ze werken met 30 enthousiaste engineers aan het ontwerp en de engineering van superyachts en andere geavanceerde schepen. Al 12 jaar zijn ze een gewaardeerde partner voor de grootste jacht- en scheepsbouwwerven ter wereld. Zo kan onze opdrachtgever het volledige traject verzorgen: van ontwerp tot en met het afleveren van complete bouwpakketten. Daarbij ligt het specialisme op het terrein van scheepsconstructies en maritieme techniek.


Functie

  • Je zet schema’s en diagrammen op;
  • Je deelt technische ruimtes in;
  • Je modelleert en plaatst componenten in 3D;
  • Je werkt de 3D-routing uit van systemen, piping en ducting;
  • Je maakt tekeningen en werkvoorbereidingen vanuit de3D-omgeving;
  • Deelname aan multidisciplinair overleg; intern en extern.


Functie-eisen

  • MBO 4 of HBO niveau;
  • Een opleiding richting werktuigbouwkundeof scheepsbouwkunde;
  • Je hebt affiniteit met en kennis van CAD-systemen(2D en 3D);
  • Daarnaast is passie voor jachtbouw natuurlijk een grote pré.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.