058 833 0001 info@parttechniek.nl

Material Planner – Bolsward

Introductie

Het plannen van middelen, mensen en materialen voor een tijdige levering van orders. Dit is waar je in deze functie mee aan de slag gaat. Tevens fungeer je als operationeel intermediair tussen opdrachtgevers, accountmanagers en teamleiders binnen de interne richtlijnen en eventuele overeenkomsten. Al met al een belangrijke schakel in onze supply chain. 


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Zij bieden de modernste technologie, duurzame producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen om de passagierservaring te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen. Onze opdrachtgever richt zich op deursystemen voor intensief stedelijk passagiersvervoer. Wat 25 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, UK, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken ongeveer 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij onze opdrachtgever.


Functie

Als material planner van het orderteam ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de volledige materiaalvoorziening van de verkooporders. Jij monitort of de materialen op het juiste moment worden geleverd en als dat niet lukt schakel je snel intern of extern bij.


Daarnaast heb je contact met onze project engineers over technische wijzigingen, nieuwe artikelen en klantprojecten. Jij regelt de verwerking van vrijgaves en wijzigingen van artikelen in ons ERP-systeem en bent hierover in nauw contact met de leveranciers.


Functie-eisen

Aangezien je in deze functie met diverse disciplines contact hebt, zoeken we een Material Planner die communicatief sterk is op verschillende organisatieniveaus. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ziet welke zaken prioriteit hebben en hierin durf je ook slagvaardig te zijn en beslissingen te nemen. Tot slot ben je proactief in het doen van verbetervoorstellen in het proces.


Daarnaast zien we graag het volgende terug op je CV:

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Je doorziet het inkoopproces als onderdeel van de supply chain;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift en bij voorkeur nog een wereldtaal;
  • Goede beheersing van MS Office.


Aanbod

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met onze opdrachtgever mee mag bouwen en groeien;
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en we geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
  • Mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting


Sollicitatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van Senior Monteur via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact