058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een monteur voor het uitvoeren van onderhoud aan productiematrijzen en machines. Heb jij technisch inzicht en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de techniek, dan komen wij van Part Techniek graag met je in contact!


Functie

Als Matrijswisselaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud aan productiematrijzen en machines. Je bereidt matrijswissels voor, voert ze uit en start de machine op. Hierbij werk je samen met collega’s om de machine gereed te maken voor productie. Je voert preventief en correctief onderhoud uit aan matrijzen en machineonderdelen en verricht kleine reparaties. Je documenteert de werkzaamheden in de daarvoor aanwezige systemen. Je werkt nauw samen met collega monteurs en de gereedschapsmaker binnen de afdeling Technische Dienst.


Functie-eisen

  • Een opleiding op minimaal MBO-niveau richting WTB of Elektrotechniek (is een pré);
  • Probleemoplossend vermogen en een flexibele werkinstelling;
  • Stressbestendigheid;
  • Bereidheid om te werken in een (aangepast) tweedploegensysteem.


Aanbod

  • Een prima arbeidsovereenkomst met een goed salaris;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen;
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris, een ploegentoeslag (indien van toepassing) en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.